Léteznek védőangyalok? Hisztek bennük? Illetve volt már élményetek velük?
Léteznek védőangyalok. Hiszek bennük és volt már velük élményem is.
neharagudj de többet nemszeretnék irni.
15/L
"9/9-es válaszoló!Köszönöm válaszodat,de kik ezek a vezetők?És ők tudják,hogy pontosan mikor halok meg?Ezek a vezetők a sorsunkat is irányítják?"
Nem akarok okosnak tűnni, nem vagyok az, de a következőket hallottam eddig a témáról:
Nem ez a világ a valódi, hanem a tudati. Az anyag csak illúzió (nem más, mint egy frekvencián rezgő részecskék halmaza). A Föld tehát egy külön célra létrehozott "helyek" egyike, ahol fizikai létbe bújva szembesülhetsz nehézségekkel. A túlvilágon nem lehet igazán komoly leckéket venni, ott nincsenek súlyos problémák. Itt vannak, mert az emberek szabadjára vannak engedve, és elég kihívást is teremtenek (sajnos).
Témára térve, a vezetők olyan fejlett entitások, akik segítenek neked a saját, előre meghatározott utadat bejárni, illetve tanácsokat adnak odaát, az életek között, hogyan fejlődhetsz tovább. Itt a Földön csak nagyon korlátozott lehetőségük van a beavatkozásra (sugalmazás, figyelemfelhívás, esetleg közbeavatkoznak, ha nagy baj van, pl. visszarántanak, ha idő előtt, vagy nem saját elhatározásból "akarnál" meghalni, persze ez nem mindig sikerül). Olyat is hallottam már, hogy másokat rendelnek melléd védőangyalnak, akik akár egykori szeretteid is lehetnek, de mindenképp olyan, aki közel áll(t) hozzád.
Egy gondolat a végére: minden természetfeletti jelenség csak addig az, amíg az ember nem szerez róla tudomást (illetve manapság ugye bebizonyítja magának, különben nem hiszi el...), azután ugyanúgy a természet részévé válik, mint az elektromosság, a fotonnyaláb vagy a napkitörések.
Utóbbi válaszadó vagyok! Nagyon is hiszek bennük!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!