Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek védőangyalok? Hisztek...

Léteznek védőangyalok? Hisztek bennük? Illetve volt már élményetek velük?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekel a téma mert volt életemben kettő olyan alkalom amikor halál közelbe kerültem,de már nem rajtam múlott,hogy megúszom-e.Nem hittem soha ezekben a természetfeletti dolgokban,de most hiszem,hogy ezek a lények léteznek..Szerintetek is?

#halál #angyal #túlvilág #védőangyalok
2012. jún. 15. 13:11
1 2
 11/18 larissa666 ***** válasza:
[link] :)
2012. jún. 16. 09:39
 12/18 anonim ***** válasza:
45%

Léteznek védőangyalok. Hiszek bennük és volt már velük élményem is.

neharagudj de többet nemszeretnék irni.

15/L

2012. jún. 16. 14:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem hiszek bennük, nem volt élményem sem, sőt soha az életben semmilyen segítséget nem kaptam. Még amikor megszorultam sem, szóval ha magam nem mászok ki a rossz helyzetektől 0 segítség nélkül, azok nem segítenek. Mindent, de mindent magamnak kellett megoldanom, amit meg nem sikerült, amiatt főhet a fejem, és szenvedhetek teljes kilátástalanságban. Ilyenformán miért létezne bármi is? Nekem ez a véleményem.
2012. jún. 16. 16:24
 14/18 Antimod ***** válasza:

"9/9-es válaszoló!Köszönöm válaszodat,de kik ezek a vezetők?És ők tudják,hogy pontosan mikor halok meg?Ezek a vezetők a sorsunkat is irányítják?"

Nem akarok okosnak tűnni, nem vagyok az, de a következőket hallottam eddig a témáról:

Nem ez a világ a valódi, hanem a tudati. Az anyag csak illúzió (nem más, mint egy frekvencián rezgő részecskék halmaza). A Föld tehát egy külön célra létrehozott "helyek" egyike, ahol fizikai létbe bújva szembesülhetsz nehézségekkel. A túlvilágon nem lehet igazán komoly leckéket venni, ott nincsenek súlyos problémák. Itt vannak, mert az emberek szabadjára vannak engedve, és elég kihívást is teremtenek (sajnos).

Témára térve, a vezetők olyan fejlett entitások, akik segítenek neked a saját, előre meghatározott utadat bejárni, illetve tanácsokat adnak odaát, az életek között, hogyan fejlődhetsz tovább. Itt a Földön csak nagyon korlátozott lehetőségük van a beavatkozásra (sugalmazás, figyelemfelhívás, esetleg közbeavatkoznak, ha nagy baj van, pl. visszarántanak, ha idő előtt, vagy nem saját elhatározásból "akarnál" meghalni, persze ez nem mindig sikerül). Olyat is hallottam már, hogy másokat rendelnek melléd védőangyalnak, akik akár egykori szeretteid is lehetnek, de mindenképp olyan, aki közel áll(t) hozzád.

Egy gondolat a végére: minden természetfeletti jelenség csak addig az, amíg az ember nem szerez róla tudomást (illetve manapság ugye bebizonyítja magának, különben nem hiszi el...), azután ugyanúgy a természet részévé válik, mint az elektromosság, a fotonnyaláb vagy a napkitörések.

2012. jún. 18. 11:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint annyit mondanék, hogy a Védőangyalok/Őrangyalok, vannak, léteznek, lehet velük kommunikálni is. Az univerzumban minden összefügg mindennel, minden, mindennel kapcsolatban van. A védő/őr angyalokat mindenki kap, általában egyet. Na most, ha valaki pozitív és meghallja a védő/őr angyala sugalmazásait, aki ez által terelgeti a sorsunkat, megment, úgy mond lelki erőt ad bizonyos helyzetekben. Sugallja a jó utat, és ez által segít minket rögös utunkon. De az a személy aki nem figyel rá, nem hallgat a szavára, azt el-el hagyhatja a védő/őr angyala kis-kis időkre. Mivel nem csak egy lehet és olykor némely ember több ilyen entitást is kap, ezekben lehetnek Mesterek, olyan segítő lelkek akik közel álltak a személyhez, vagy olyan lelkek akik arra vállalkoztak hogy segítenek más embereken és vállalják ezt a megtapasztalását is a létezésüknek. Szóval, igen vannak olyan lények/entitások/angyalok akik azért vannak, hogy segítsenek a lelkeknek, lelkeken.:)
2012. jún. 20. 09:42
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha közel akarsz kerülni a saját angyalodhoz,felejts el mindent,amit tudsz róla.
2012. aug. 11. 19:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Én hiszek bennük! Nem először álmodtam egy angyallal, (olyan szép volt, hogy azt hittem szerelmes lettem belé) Csak attól féltem, nem tudtam, ha az őrangyalom, vajon szabad-e szerelmesnek lennem belé!!???
2012. aug. 17. 19:51
 18/18 anonim ***** válasza:

Utóbbi válaszadó vagyok! Nagyon is hiszek bennük!

:)

2012. aug. 17. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!