Mi volt ez kérdésed tul rövid?
Figyelt kérdés
Üdv
Szeretném megkérdezni mi lehet a szobában vagy az egész házban.Tegnap tesómmal néztem a paknrációt és egyszer egy leirhatatlan hangos zaj volt nagyon hangos akkora hogy még a ház is beleremegett csikorgás vagy és egyben egy üvöltés lehetett.Tesóm aztmondta hogy csikorgás.Én beszaladtam anyámhoz hogy fölköltsem kérdeztem hogy hallottad?-Azt mondta nem és kiment megnézni de semmi senki nem volt.Pár napja már nagyon fura dolgok történnek a házba kutyám macskám nincs. Mi lehetett ez?
2013. jún. 10. 16:37
1/7 anonim válasza:
Vihar volt felétek?Mert a dörgés is lehet ilyen fura hangú.
2/7 anonim válasza:
nem lehet hogy a padló csikorgott és az ég dörgött egyszerre? nekünk már volt ilyen
3/7 A kérdező kommentje:
Nem nem volt vihar
2013. jún. 10. 16:58
4/7 anonim válasza:
Túl röviden tetted fel a kérdésed, a magyarázatod meg 100 oldal hosszú volt.
5/7 anonim válasza:
Néha vannak vihar nélküli villámok is nem véletlen a "derült égből villámcsapás" kifejezés
6/7 anonim válasza:
Lehet, hogy ledobtak egy sittes konténert. A szállítók néha lazán kezelik. :)
És az van olyan hangos, mint egy kisebb mennydörgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!