Szellemidézés? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Sziasztok!
A szellemidézésről szeretnék kérdezni..
Előre le szeretném szögezni, hogy nem egy retardált kis hülye tini vagyok, aki minden hülyeségre kapható..
Elkezdett ez téma nagyon foglalkoztatni, és egy hozzátartozómat szeretném megidézni..Annyira nem vagyok tisztába a dolgokkal, lehet már "megnyugvást talált" ,ebben az esetben nem szeretném zaklatni..Édesapám otthon van ilyen téren, régen ő is csinált ilyet, és olyannyira átérzéssel magyarázta, hogy éreztem rajta, hogy biztos igaz, de nem vagyunk olyan viszonyban, hogy erről beszélgessünk..Szóval ha tudtod valami olyan oldalt, ahol nem kell semmi butaságot venni, vagy nem verik át az embert az érdekelne..Valamint kíváncsi lennék személyes tapasztalatokra, hogy csináltatok.e már ilyet..bevált e? Mi történt? stb..
A dédnagyapám szeretném megidézni, [~2éve halt meg] és sajnos nem kérdeztem meg tőle egy fontos dolgot ,amit nagyon bánok. Médiumhoz és különféle csalókhoz nem szeretnék elmenni, az igazi médium nem kér pénzt...
A válaszokat/történeteket nagyon köszönöm előre is!
köszönöm a válaszokat!
a dédim az az ember akitől sosem félnék.. a világ legjobb embere volt..:)
Jövőhétvégén megpróbálkozok a dologgal..
Kellene félnem valamitől? Nem ártok ezzel neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!