Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki mivel tudna megmagyarázni...

Ki mivel tudna megmagyarázni egy lebegő tárgyat?

Figyelt kérdés

Szóval..tegnap reggel anyu szárította a haját a fürdőben, én mellette álltam a másik tükörnél és mostam a fogam. Nagyban beszélgettünk, mikor véletlen kiesett anyu kezéből a hajszárító, mert birizgálta a csavarokat a hajában.

Igen ám, de a hajszárító kb a nyakával egy vonalban megállt, nem esett tovább. Kb 3-4 másodpercig csodálgattuk, hogy mi a jó franc történhetett, mert a hajszárító kábele lent lógott, tehát nem akadt meg semmiben sem, semmi nem tudta volna megtartani.

A hajszárítónak a gombos része nézett a tükör felé, ahonnan meg jön ki a levegő, az anyu felé.

Mindketten tátott szájjal bámultuk 3 másodpercig, aztán anyu megfogta és annyi.. nem hittünk a szemünknek.

Anyu örök szkeptikus volt, egész életében, azt se hitte el, ha én mondtam neki valami ezzel kapcsolatosat..én egyéb okokból, sajnos rákényszerültem, hogy higgyek ezekben a dolgokban.

A tegnapi eset óta Anyu egyre többet beszélget velem az odaátról érkező lényekről, azok tevékenységeiről, stb.

A lényeg a lényeg, szerintetek mi lehetett ez és miért fogta meg a hajszárítót? Nem rázott ki a hideg, de éreztem, hogy van ott még rajtunk kívül valaki..az én voksom az, hogy talán az őrangyala vigyázott rá, lehet úgy esett volna a hajszárító, hogy anyut megcsapja az áram, vagy hasonló..

Szkeptikusok, és természetfeletti dolgokban hívő emberek válaszát egyaránt várom, mindkettő érdekes lehet.

22L

2013. jún. 9. 10:04
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

Gondolom akkor valami temetkezési vállalkozó féle lehetsz, vagy hullaházban dolgozol. Tényleg nem történt még semmi természetfeletti? Mert akkor lehet, hogy a telekinézis inkább létezik, mint a szellemek..bár arra is láttam már sok érdekes bizonyítékot.

Én megijedtem, anyu úgyszint, lehet, hogy ettől az ijedtségtől állt meg a levegőben a hajszárító?

Anyuval azóta se tudjuk magunkat túltenni ezen, ennyire kézzelfogható dolog talán egyszer ha történt velem..viszont az feledésbe merült, úgy voltam vele, hogy annyian mondják, hogy ökörség ez az egész természetfeletti dolog, akkor biztos nem létezik, erre jön ez...nem tudom már én se, hogy mit gondoljak.

Mi is arra gondoltunk először, hogy beleakadt a zsinórja valamibe, de mondom, a zsinór semmibe se ütközött, az a nyomorult hajszárító tényleg lebegett. Mára már annyi elméletet gyártottunk, hogy mi történhetett, már lassan belezavarodok.

Tényleg nem "trollkodom", teljesen valós a kérdés, és sajn álom, hogy ennyi kamukérdés születik, mert így nem hiszik el az emberek a valós történéseket és nem tudnak segíteni azokon, akik tényleg rászorulnának.

2013. jún. 23. 13:23
 22/22 anonim ***** válasza:
Esetleg aaa poltergeist jelenség?? :D egyébként ez durva :|
2013. jún. 28. 01:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!