Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki mivel tudna megmagyarázni...

Ki mivel tudna megmagyarázni egy lebegő tárgyat?

Figyelt kérdés

Szóval..tegnap reggel anyu szárította a haját a fürdőben, én mellette álltam a másik tükörnél és mostam a fogam. Nagyban beszélgettünk, mikor véletlen kiesett anyu kezéből a hajszárító, mert birizgálta a csavarokat a hajában.

Igen ám, de a hajszárító kb a nyakával egy vonalban megállt, nem esett tovább. Kb 3-4 másodpercig csodálgattuk, hogy mi a jó franc történhetett, mert a hajszárító kábele lent lógott, tehát nem akadt meg semmiben sem, semmi nem tudta volna megtartani.

A hajszárítónak a gombos része nézett a tükör felé, ahonnan meg jön ki a levegő, az anyu felé.

Mindketten tátott szájjal bámultuk 3 másodpercig, aztán anyu megfogta és annyi.. nem hittünk a szemünknek.

Anyu örök szkeptikus volt, egész életében, azt se hitte el, ha én mondtam neki valami ezzel kapcsolatosat..én egyéb okokból, sajnos rákényszerültem, hogy higgyek ezekben a dolgokban.

A tegnapi eset óta Anyu egyre többet beszélget velem az odaátról érkező lényekről, azok tevékenységeiről, stb.

A lényeg a lényeg, szerintetek mi lehetett ez és miért fogta meg a hajszárítót? Nem rázott ki a hideg, de éreztem, hogy van ott még rajtunk kívül valaki..az én voksom az, hogy talán az őrangyala vigyázott rá, lehet úgy esett volna a hajszárító, hogy anyut megcsapja az áram, vagy hasonló..

Szkeptikusok, és természetfeletti dolgokban hívő emberek válaszát egyaránt várom, mindkettő érdekes lehet.

22L

2013. jún. 9. 10:04
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

De anyu sose csinált még ilyen dolgokat, ez volt az első eset. Létezik, hogy 48 évesen jön ez elő?

A poltergeist jelenséget ismerem, sajnos..de mondom, nem féltem mikor ez az eset történt..ha ártó szándékú lény lenne, érezném.

2013. jún. 9. 14:16
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
kamu kamu kamu túl sok hernyópottert nézel
2013. jún. 9. 14:28
 13/22 anonim ***** válasza:
8%

12 es

pont most akartam én is írni,tuti h kamu kérdés, vasárnap reggel vki nagyon unatkozott, valszeg techno buli volt este és még a szer nem ment ki belőle, és nem tudta az alvásig elütni az időt semmivel sem.

2013. jún. 9. 14:34
 14/22 A kérdező kommentje:

Nem az volt a kérdésem, hogy kamu, avagy sem.

A kérdés adott, teljesen valós, egyetlen részletét se változtattam meg. Szóval várom a válaszokat:)

2013. jún. 9. 15:43
 15/22 A kérdező kommentje:
Jó. Innentől kezdve, aki nem tudja felfogni, hogy a kérdés valódi és nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki szerint nem az, valamint nem a kérdésemre válaszol, töröltetem a válaszát.
2013. jún. 9. 16:07
 16/22 Antimod ***** válasza:
65%

Nyugi, felesleges bevadulni, úgysem moderálhatod ki mások gondolatait.

Én is inkább a telekinézis felé hajlok, mint az őrangyal elkapta a levegőben című feltevésre, de persze nem zárom ki. Az ember több, mint biológiai gépezet, a földi világ pedig nem az univerzum maga, csak egy apró szelete, ahol okkal vagyunk.

El tudom képzelni azt, hogy vannak helyzetek, amikor a földi szabályok áthágása szükségszerűvé válik, és az illető "felettes énje" erre lehetőséget kap. A "földi tudatállapota" pedig értetlenkedik, hogy mi történhetett.

Hasonló már velem is történt, nem telekinézis, hanem másfajta ilyen "rácsodálkozás", de ott egyértelmű, hogy én voltam a tett végrehajtója.

Szerintem itt is inkább erről lehet szó.

2013. jún. 10. 09:24
 17/22 anonim ***** válasza:

A telekinézis ugyanúgy lehet teljesen természetes dolog is szerintem. Egyáltalán nem feltételez semmit és ugyanúgy megvan rá a törvény, mint bármi másra. Csak még nem ismerjük. Ettől még nem leszünk többek.

Az állatok érzékelik előre a katasztrófákat, a madaraknak szuper tájékozódási képességeik vannak, a halak érzékelnek minden apró rezdülést.

2013. jún. 10. 09:29
 18/22 anonim ***** válasza:
Messziről jött ember azt mond amit akar.
2013. jún. 21. 16:31
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
alkohol, drog, csak álmodtad,vagy szimplán hülye vagy
2013. jún. 21. 22:50
 20/22 Napkiraly ***** válasza:

Halottakkal dolgozom, de munkámmal kapcsolatosan még semmi természetfelettit nem tapasztaltam. A magánéletben viszont láttam már nehezen magyarázható dolgokat,de ilyet még nem. Alapvetően szkeptikus troll vagyok, mivel a kérdések zöme kamu vagy tévedés. A te kérdésed komolynak tűnik.

Mint előttem is leírták:

1. telekinézis (annyira nem akartátok hogy leessen hogy az akaratotok megtartotta)

2. láthatatlan más dimenzióban tartózkodó lény vagy erő beavatkozása - talán baleset történt volna, talán valaki meghat volna, talán emiatt valami fontos dolog elmaradt volna

3. fizikai magyarázat (beakadt, felakadt a zsinór tartotta)

4. kognitív zavar, valójában nem történt meg, csak így érzékeltétek (két tanú esetében szinte kizárt)

5. trollkérdés (nem tűnik annak)

2013. jún. 22. 00:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!