Ki mivel tudna megmagyarázni egy lebegő tárgyat?
Szóval..tegnap reggel anyu szárította a haját a fürdőben, én mellette álltam a másik tükörnél és mostam a fogam. Nagyban beszélgettünk, mikor véletlen kiesett anyu kezéből a hajszárító, mert birizgálta a csavarokat a hajában.
Igen ám, de a hajszárító kb a nyakával egy vonalban megállt, nem esett tovább. Kb 3-4 másodpercig csodálgattuk, hogy mi a jó franc történhetett, mert a hajszárító kábele lent lógott, tehát nem akadt meg semmiben sem, semmi nem tudta volna megtartani.
A hajszárítónak a gombos része nézett a tükör felé, ahonnan meg jön ki a levegő, az anyu felé.
Mindketten tátott szájjal bámultuk 3 másodpercig, aztán anyu megfogta és annyi.. nem hittünk a szemünknek.
Anyu örök szkeptikus volt, egész életében, azt se hitte el, ha én mondtam neki valami ezzel kapcsolatosat..én egyéb okokból, sajnos rákényszerültem, hogy higgyek ezekben a dolgokban.
A tegnapi eset óta Anyu egyre többet beszélget velem az odaátról érkező lényekről, azok tevékenységeiről, stb.
A lényeg a lényeg, szerintetek mi lehetett ez és miért fogta meg a hajszárítót? Nem rázott ki a hideg, de éreztem, hogy van ott még rajtunk kívül valaki..az én voksom az, hogy talán az őrangyala vigyázott rá, lehet úgy esett volna a hajszárító, hogy anyut megcsapja az áram, vagy hasonló..
Szkeptikusok, és természetfeletti dolgokban hívő emberek válaszát egyaránt várom, mindkettő érdekes lehet.
22L
De anyu sose csinált még ilyen dolgokat, ez volt az első eset. Létezik, hogy 48 évesen jön ez elő?
A poltergeist jelenséget ismerem, sajnos..de mondom, nem féltem mikor ez az eset történt..ha ártó szándékú lény lenne, érezném.
12 es
pont most akartam én is írni,tuti h kamu kérdés, vasárnap reggel vki nagyon unatkozott, valszeg techno buli volt este és még a szer nem ment ki belőle, és nem tudta az alvásig elütni az időt semmivel sem.
Nem az volt a kérdésem, hogy kamu, avagy sem.
A kérdés adott, teljesen valós, egyetlen részletét se változtattam meg. Szóval várom a válaszokat:)
Nyugi, felesleges bevadulni, úgysem moderálhatod ki mások gondolatait.
Én is inkább a telekinézis felé hajlok, mint az őrangyal elkapta a levegőben című feltevésre, de persze nem zárom ki. Az ember több, mint biológiai gépezet, a földi világ pedig nem az univerzum maga, csak egy apró szelete, ahol okkal vagyunk.
El tudom képzelni azt, hogy vannak helyzetek, amikor a földi szabályok áthágása szükségszerűvé válik, és az illető "felettes énje" erre lehetőséget kap. A "földi tudatállapota" pedig értetlenkedik, hogy mi történhetett.
Hasonló már velem is történt, nem telekinézis, hanem másfajta ilyen "rácsodálkozás", de ott egyértelmű, hogy én voltam a tett végrehajtója.
Szerintem itt is inkább erről lehet szó.
A telekinézis ugyanúgy lehet teljesen természetes dolog is szerintem. Egyáltalán nem feltételez semmit és ugyanúgy megvan rá a törvény, mint bármi másra. Csak még nem ismerjük. Ettől még nem leszünk többek.
Az állatok érzékelik előre a katasztrófákat, a madaraknak szuper tájékozódási képességeik vannak, a halak érzékelnek minden apró rezdülést.
Halottakkal dolgozom, de munkámmal kapcsolatosan még semmi természetfelettit nem tapasztaltam. A magánéletben viszont láttam már nehezen magyarázható dolgokat,de ilyet még nem. Alapvetően szkeptikus troll vagyok, mivel a kérdések zöme kamu vagy tévedés. A te kérdésed komolynak tűnik.
Mint előttem is leírták:
1. telekinézis (annyira nem akartátok hogy leessen hogy az akaratotok megtartotta)
2. láthatatlan más dimenzióban tartózkodó lény vagy erő beavatkozása - talán baleset történt volna, talán valaki meghat volna, talán emiatt valami fontos dolog elmaradt volna
3. fizikai magyarázat (beakadt, felakadt a zsinór tartotta)
4. kognitív zavar, valójában nem történt meg, csak így érzékeltétek (két tanú esetében szinte kizárt)
5. trollkérdés (nem tűnik annak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!