Diesel221 kérdése:
Szerintetek létezik slenderman? Csak értelmes válaszokat kérek.
Figyelt kérdés
2013. máj. 26. 14:24
11/19 anonim válasza:
Kedves mindenki, és azok is, akik azt állítják, létezik.
Itt a válasz mindenre, és arra, hogy nem létezik ;)
12/19 anonim válasza:
mennyel erdőbe. szükséges:
kamera,védő spray vagy pisztoly, lámpa, lányok! bikinit is vigyetek és abban járjátok az erdőt és ha slendy meglátt hanyat vágódik a bikinitőlXD
14/19 anonim válasza:
A ma nyílt magazinomban leírtam mindent, amit róla és létezéséről gondolok.
15/19 anonim válasza:
egyébként elárulom hogy aszt a legnehezebb bebizonyítani hogy valami nem létezik attol még hogy te nem láttad vagy nem hiszel benne attol még létezne
17/19 anonim válasza:
Nem és abban sem hiszek hogy beleveri a fejed a josbzuvtdhbaguvuzdvg...
18/19 ZSófikaah válasza:
Szia...állíthatom h slanderman nem létezik pá rosztálytársammal kutattam utánna.na tudod.Pár nap mulva találtunk egy oldalt és egy facebookos kölyköt aki váltig állította h ő látta.Kicsit megijedtünk aztán kiderült h a gyerek csak sok filmet nézett és hazudott az egészről ugyogy ne félj. nem léezik...!
19/19 anonim válasza:
Szerintem nem létezik de sose lehet tudni. Ha meg létezik akkor is nem ugy támad ahogy pár oldal leírja. Én szeretem Slendermant nem szerelmileg de helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!