Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha választhatnátok, átváltozná...

Ha választhatnátok, átváltoznátok vámpírrá, vagy inkább maradnátok emberek?

Figyelt kérdés

2013. máj. 22. 18:52
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Miért Edward meg Rosalie nem emberfeletti és intelligens. Tudom, hogy sokan nem szeretik a Twilight-ot, de még mindig jobban néznek ki, mint Nosferatu vagy Lestat azaz Tom Cruise.
2013. máj. 23. 21:39
 12/24 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretnék vámpír lenni már régóta.
2013. máj. 24. 00:56
 13/24 anonim ***** válasza:

A vámpírok kizárólag ösztönök által motivált lényeknek tűnnek a legendákban és az irodalmi művekben is.

Vannak vámpír-filozófusok, vámpír-tudósok, vámpír-művészek?

Az embert (legalábbis az emberiséget) magasabbrendű célok vezérlik.

Egyértelműen ember maradok.

2013. máj. 24. 10:15
 14/24 A kérdező kommentje:
Erre már gondoltam én is, viszont nagyon sokszor intelligensek és okosak, ennek ellenére a végső cél sznte mindig az áldozat becserkészése, vagy valamilyen más önzőbb cél, de ennek azért nem kell így lennie, attól mert valaki vámpír. Gondolj bele hogy az öröklétnek az egyik jó oldala, hogy nagyon sok időd van, amikor nagyon sok mindent megtanulhatsz. Nekem ez is eg lenne az okok közül amiért a vámpír létet választanám. Ráadásul nem kell aggódni semmi miatt. Rengeteg dolog van ami a vámpír lét mellett szól, sokkal kevesebb ellene. Embert sem muszáj ölni, elég ha csak beszerzünk vért valahonnan, vagy anélkül eszünk belőlük, hogy megölnénk őket (utána töröljük a memóriájukat, dehát ez is csak ott működik, ahol nem alakul át a harapástól az áldozat, meg ahol képesek memóriatörlésre vámpírok :)
2013. máj. 24. 15:37
 15/24 anonim ***** válasza:
Elég az hozzá, semmit sem tudsz a vámpírokról. Vágyálmokat kergetsz...
2013. máj. 24. 21:55
 16/24 A kérdező kommentje:
Uhh, talán egy igazi vámpírral van most dolgom, vagy mi ez a tudást sejtető komolyság és titokzatosság?
2013. máj. 25. 14:40
 17/24 fairi1 ***** válasza:

Attól függ milyen árat kell fizetni,és mit nyersz vele.

lehet örök életet nyersz és képességeket, de ha az ára az örök félelem a lebukástól és mellé az örök kínzó éhség, akkor nagyon rossz ár.

2013. máj. 26. 00:45
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz semmit. Te csak vámpír akarsz lenni, azért hiszed, hogy olyan jó lenne, de fogalmad sincs milyen. Mind ezt csináljátok, és szánalmasak vagytok. Na és miért akarsz az lenni? Mert van egy propaganda. A Twilight-ban az Edward summázza az egészet: "Mert a hazugságban hiszel." "Mindenem vonz téged, a hangom, az arcom, még az illatom is. Nem mintha rászorulnék ezekre. Nem mintha elmenekülhetnél. Nem mintha leküzdhetnél." Vagy "Szóval erről álmodsz, hogy szörnyeteggé válj."

És mi a válasz? "Nem hiszem el." "Nem érdekel." "Nem fogsz bántani." Beteges. Annyi ilyet láttam már, mint te. Növessz agyat.

A vámpír nem ember. Azt hiszed semmi sem változik meg? Aki átalakul, az belefagy az időbe. Nem az időd lesz végtelen, te maradsz egy helyben, örökre. A lelked eltorzul és bemerevedik, mint a befagyott vízesés. Gondolkoztál már azon, miért nevezik kárhozatnak? Mert előbb vagy utóbb a szomjúság győz, és megőrjít. Ha próbálod megőrizni az emberségedet, akkor a bűntudat kerget az őrületbe, ha nem, akkor annál hamarabb válsz embertelen szörnyeteggé. És senki nem segíthet rajtad. Nem tudod visszacsinálni és nincs ellenszer. A halálra nincs. Csak az elengedés. Senkinek sem kívánom ezt a sorsot. Sokan vallásosak, valami kapaszkodót keresnek az emberségüknek...bocsánatot. De nincs bocsánat. Ölnöd kell ahhoz, hogy kevésbé akarj ölni...ha nem veszed el mások lelkét, azt is elveszted, ami a tiédből még megmaradt. Ez a nagy dilemma. Az öröklét illúzió.

2013. máj. 26. 15:09
 19/24 anonim válasza:
Maradnék ember, mert vámpírként nem lenne vérem, és nem is állna fel.
2013. máj. 26. 17:35
 20/24 A kérdező kommentje:

tegnapelőtt 15:09

Oké, szögezzük le hogy nem láttam egy percet sem a twilightból (de te igen, ahogy látom...), így nem tudom miket mondtak ott, de ahogy már írtam, nem feltétlenül kell ölnöd ahhoz hogy életben maradj vámpírként, vagy ha ölsz is, olyat, aki amúgy is megérdemli! :) De megint csak attól függ, hogy melyik történetet vesszük alapul.

Az első részben a twilightból írtál, amit, ahogy ítam, sosem láttam, a második részben viszont az emberséges dolog a vámpírnaplókban is volt, viszont ott is megtanulják kontrollálni a vámpírok, így nem kell állat módjára ölni mindenkit (és ahogy az előzőekben írtam, egyáltalán ölni sem muszáj). Nem kell érzések nélküli ösztönlénnyé válnod, befagynod, és egy helyben maradnod

Úgyhogy szép próbálkozás volt a különböző filmekből való idézgetés, de én még mindig maradok a vámpírlét mellett :)

Ja, és nem, nem akarom hogy bemerevedjen a lelkem. xD

Utolsó: a vámpíroknak is van vérük, és fel is áll nekik, mit gondolsz hogyan tudnak annyi nőt boldoggá tenni? xDD

2013. máj. 28. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!