Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Lehetséges az, hogy én látom...

Lehetséges az, hogy én látom a jövőt?

Figyelt kérdés
A lényeg az, hogy többször is volt már olyan, hogy láttam a fejemben 1 képet ami aztán 1-2 nappal meg is jelent a való életben. De most 1 nagyon szörnyűt láttam és ha az bekövetkezik akkor nagy bajban vagyok. Nem vagyok dilinyós mi előtt ez5t valaki megállapítaná.

2013. máj. 14. 13:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy már rég meghalt az apja, vagy nem is ismerte.
2013. máj. 14. 15:24
 22/35 anonim ***** válasza:
30%
Nem értem, erre a személyeskedésre meg célozgatásra miért van szükség. :( Szerencsétlen kérdező csak feltett egy kérdést, és függetlenül attól hogy kamu-e vagy sem, nem szép dolog az, amit művelsz.
2013. máj. 14. 15:27
 23/35 anonim ***** válasza:
53%

"Nem értem, erre a személyeskedésre meg célozgatásra miért van szükség. :( Szerencsétlen kérdező csak feltett egy kérdést, és függetlenül attól hogy kamu-e vagy sem, nem szép dolog az, amit művelsz."

Az apja haláláról képzeleg és próbál meggyőzni embereket, olcsó hatásvadászat céljából. Mivel esze nincs, ezért nem tudta, hogy az áttörést is hiába várja. Szerinted ezzel semmi gond. Arra alapozta a dolgot, hogy lesznek azért, akik nem merik nem elhinni, de csak azért, mert ő kretén. Maga ez a stílus buktatja le. Vele ellentétben ÉN viszont tényleg látom a jövőt. Ahányszor lezárom a szemhéjamat (teljes sötétség). Aztán kinyitom és látom az odavezető utat is.

2013. máj. 14. 16:00
 24/35 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem történt semmilyen autóbaleset az országban 14:30 körül.
2013. máj. 14. 16:16
 25/35 anonim ***** válasza:
26%
Amúgy tisztán látod a jövőt, vagy csak ilyen dejavu érzésed van?
2013. máj. 14. 16:34
 26/35 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező... ne legyél ennyire b@lfasz, online hírekbe már benn lenne a baleset... de nincs... ezt bebuktad...
2013. máj. 14. 16:51
 27/35 anonim ***** válasza:
53%
Másrészről: az első reakcióm, hogy mennék a kórházba, ha felhívnak, nem kiírnám a kérdésemhez GYIK-on...
2013. máj. 14. 16:52
 28/35 anonim ***** válasza:

Hehe, a kérdező megkapta a szörnyű hírt, és 8 perc leforgása alatt írt nekünk még otthonról, összekészülődött, bement a kórházba, megtalálta ott az apját kezelő orvost, beszélt vele, aztán írt nekünk a telójáról, hogy ne aggódjunk:DDD Világrekord!

14:38: A kérdező kommentje:

Ez nem lehet igaz... Most hívtak, hogy apu kórházba került és azonnal oda kell rohannom

14:46: A kérdező kommentje:

Már a kórházban vagyok és telóról írok. Apum balesetet szenvedett autóval, és kómában szállították kórházba.

2013. máj. 14. 17:12
 29/35 anonim ***** válasza:
53%

Az előző tökéletesen leírta miért hiteltelen a történet.

Hacsak nem a kórház mellett lakik közvetlenül a kérdező :DDD

1. ha a helyébe lennék nem a gyk-ra írogatnék

2.a fb linkelt adatlap...ez elég hülyeség, biztos nem létezik azonos nevű másik ember,mi? :DDD attól hogy ugyanaz a név még nem biztos hogy ő a kérdező. Amúgy is miért kellene mindenkinek fb azonosítóval rendelkeznie, kötelező?

3. szerintem kamu, de ehez már tényleg betegnek kell lenned, hogy a saját szüleidről ilyeneket írsz, még ha csak szívatni is akarsz bennünket, én nem írnék le ilyesmit, egyből rossz érzés kapna el már ha csak bele gondolok is. Szóval gratulálok kérdező.

2013. máj. 14. 17:33
 30/35 anonim ***** válasza:
66%
Ez most nagyon mocsok dolog lesz, de remélem, hogy tényleg megszopja az öreg, ha ilyeneket kamuzol legalább tanulsz majd belőle.
2013. máj. 14. 17:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!