Ez most szellem, vagy mi?
Figyelt kérdés
Egyik nap mentem haza, és pont annál a háznál voltam, amit 2006-ban kezdtek el építeni de valami per miatt nem építhették fel a házukat, úgyhogy sok éven át volt egy elhagyatott kis házikó (ami még az építkezés előtt is ott volt) előtt egy lyuk (a pince lett volna). Visszatérve a történetemhez, épp ott mentem el, és odanéztem, és egy öreg nő állt a ház mellet fehér kórházi köntösben! Teljesen megijedtem, és sietve hazamentem, de azóta nem láttam a nőt, aki miután látta hogy észrevettem, elment a fal mögé!!!!!!! (sejtésem szerint hogy kövessem!)2013. máj. 11. 22:50
1/8 anonim válasza:
Szia! Szerintem a Dorogi Lilla volt az az öreg néni, én is láttam már!
2/8 A kérdező kommentje:
vki olyantól kérek, aki nem Dorogi Lilla..-.-"
2013. máj. 11. 22:59
3/8 anonim válasza:
Szia kisfiam!
Én voltam az.Azé voltam kórházban mer az elején jó ötletnek tűnt egy meggyújtott petárdával maszturbálni.A kórházba folyamatosan heroinoztam hogy rózsaszín egereket lássak és pározhassak velük de a sok belövés miatt le kellett amputálni a karomat ezért az intenzívre kerültem.Ott leborítottam az EKGt egy üveg 12 éves Jack Danielssel(még mindig sírok ha belegondolok szegény viszki :()és megrázott a 230.Ezért pert indítottam(amit te is írtál)de csak a korházi ruhámat kaptam kártérítésnek.
És mégegyszer bocs ha megijesztettelek.
Üdv:
Szellem nénike
6/8 A kérdező kommentje:
neeem.
2013. máj. 21. 14:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!