Szerintetek ez mi? Követ engem? Csak értelmes válaszokat szeretnék kapni! Köszönöm .
1. kommentelő: A szellem az egy sokkal magasabb rangú, már-már isteni szintre lépett lény, maradjunk a kísértetnél..
A Démonok nem fognak szórakozni veled, legfeljebb az angyalok (sok tudatlan nincs tisztába a dolgokkal).
A gyermek kísértete valami okból követ téged. Lehet hogy akar tőled valamit, mert máskülönben nem tenné.
-Bántottál már gyerekeket?
-Az 10 évvel ezelőtti lakásotok történetét mennyire ismered?
Leírásod alapján gyanítom, hogy az a bénult állapot, ami ébredésedet követően lejátszódott, úgy hívják, hogy alvásparalízis, vagy alvási bénultság. Akkor következik be, ha az agyad már felébred, viszont a tested még az alvás állapotában van. Ugyanis elalvás közben az agy folyamatosan kikapcsolja az összes funkcióját, a logikus gondolkodást, az érzékelést, és bizony a mozgást is. Ha az agyad túl hirtelen ébred föl, előfordulhat, hogy nincs ideje rögtön visszakapcsolni a mozgási funkciót, ekkor azt tapasztalod, hogy nem tudsz mozogni. Az arcon levő izmok válnak először mozgásképessé, ha ilyen állapotban kinyitod a szemed, előfordulhat, hogy hallucinációkat élsz át.
Nem vagyok orvos, szóval nem tudom, hogy milyen egészségügyi hátterei vannak, hogy te spontán ilyen állapotban ébredsz fel éjszaka. Velem is előfordult már egyszer-kétszer hasonló, de én szándékosan próbáltam előidézni ezt az állapotot.
A kisfiú alakját illetően nem vagyok jártas a témában, de ha legközelebb látod, szerintem érdemes megpróbálni kérdezni tőle valamit, hátha reagál. Tudom, hogy félelmetes, de ha ez valami visszatérő dolog, akkor bizony más megoldást kell keresni, mint rettegve begubózni a takaró alá. Talán megváltozik a helyzet, ha sikerül egy kicsit szembenézni a félelmeiddel.:)
Az ember néha azt látja, amit szeretne, vagy amiről személyesen úgy gondolja, hogy az lehet.
Én más paranormális jelenségekkel vagyok hasonló képpen, vagyis, én nem képzelem. -- A lényeg, hogy ha egy gonosz kísértetről van szó (nem valószínű ugyan), akkor nem szabad félned, mert abból "táplálkozik".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!