Szerintetek ez mi? Követ engem? Csak értelmes válaszokat szeretnék kapni! Köszönöm .
Nem biztos, hogy érdemes lenne tudatosan megidézned. Könnyen feldühítheti, én sem szoktam. Akkor jöjjön elő, ha úgy érzi, hogy jönni akar. Légy türelmes vele, és kérdezz tőle, ha eljön az idő.
És valóban megnyugodhatsz, mert az eddigi viselkedése alapján nem gonosz kísértetről van szó, vagy valami gonoszabb, nagyobb lényről.
(Én nem szoktam megidézni kísérteteket, és egyéb természetfeletti lényeket, mivel engem már vagy 10 éve folyamatosan nyomon követnek, bár ha erősen gondolok rájuk némi meditáció közben, akkor általában utána maguktól is eljönnek, kapcsolatba lépnek velem, de ezek nem kísértetek)
4/10 Kharma :
hogy érted hogy angyalok "szórakoznak" velem ? Démonok biztos nem lehetnek ? ( nem értek hozzá ezért kérdem )
A Démonokat csak a keresztények, katolikusok, reformátusok stb. állították be gonosz lényeknek, pedig nincs idejük arra, hogy embereket szálljanak meg, csak azokat, akik veszélyesek lehetnek rájuk nézve.
Az angyalok viszont azért szállnak meg embereket, és ijesztgetnek embereket, hogy rossz hírnevet ragasszanak a Démonokra. Az angyalok "isten" követői, sok vallás fontos tagjai, és csalással, hazugsággal mocskolják be a Démonok nevét (egykor Sátánista voltam, de már egy másik oldalra álltam át, akik fő tagjai már 10 éve engem győzködnek).
Tehát Démon biztosan nem lehet! De, a helyzetet tekintve az angyalt is kizárnám.
ÚRISTEN!! Egy nagyon hasonló esetben volt részem nem is olyan rég!!
Elég para szóval ha gondolod megírom üzenetben!
A néphit lidércnyomásnak hívta és a középkorban boszorkányok (strigák) tevékenységének tartották. Mondjuk úgy 900 évvel ezelőtt egy pesti körútról elnevezett király, bizonyos Kálmán nevű, már lenyilatkozta, hogy ilyenek márpedig nem léteznek. Mármint strigák, a lidércnyomásról nem mondott semmit.
Arról sok száz évvel később orvosok nyilatkoztak, akik ezt az állapotot alvási bénulásnak hívják.
És, hogy kicsit személyesebb legyen a dolog, nekem is volt több alkalommal, szinte ugyanezekkel a tünetekkel, csak más sztorival.
Nem hiszek a szellemekben egyáltalán. Kétszer ugyanaz a lidérnyomás nem ismétlődött soha. Napközben pedig kussban vannak ezek a "szellemek".
Ahelyett, hogy kérdezősködnél a lidércedtől (amire nem lesz lehetőséged, mivel mint mondtad meg sem tudtál szólalni), inkább azt javaslom, hogy lehetőleg ne igyál alkoholt lefekvés előtt, korán és ne sokat vacsorázz, próbálj stresszmentesen élni, és ne aludj hanyatt fekve!
Ja, és ne nézz annyit horrorfilmet, mert a fantáziád - vagy ha úgy tetszik tudatalattid - onnan veszi az ötleteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!