Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi ez a titokzatos gömb?

Mi ez a titokzatos gömb?

Figyelt kérdés

Tegnap olvastam dédnagyapám jegyzetfüzetét . A 2. világháborúban katona volt de , Elszökött a magyar hadseregtől az orosz fronton és a 2 világháború ideje alatt járta az akkori Szovjetuniót. Ebből az időből míg ő távol volt a háborútól és a maga útját járta két dolog maradt fent egy nagyon érdekes gömb és ez az említett jegyzet füzet . Ebben a füzetben leírja hogy szökött meg a seregtől és hol mit látott . Különös lényeket is leír ebben e jegyzet füzetben . Összeszámoltam és kb 36 természet fölötti lényről ír ebben a jegyzetfüzetben . A jegyzetfüzet 66., oldalán azt írja hogy eljutott a Kaukázus hegységhez . A jegyzetfüzet szerint sokat járta Kaukázus hegységet . Megismerkedett egy szerzetes pappal akinél jó ideig lakott lakot . Egy nap álmában azt látta dédnagyapám hogy angyalok veszik őt körül és hívják hogy mennyen velük , de nagyapám félt velük menni el is szaladt előlük , az angyalok ekkor hirtelen átváltoztak ördögökké és a dédnagyapámat kezdték üldözni ekkor ébredt föl álmából . A Füzet szerint ekkor belépett a szobájába szerzetes és mint akit megszállt az ördög úgy viselkedett , dédnagyapám leírása szerint úgy hadonászott egy késsel mintha megakarná ölni őt , dédnagyapám megijedt és kiszaladt a házból , ezt az éjszakát a szabad ég alatt töltötte . A Füzet szerint kb hajnali háromnegyed 6kor egy sárkány jelent meg az égen és a szerzetes pap házát leégette . Mikor már elment a sárkány elindult a porrá égett házhoz . Ott már csak szerzetes pap barátjának a hulláját találta kezében egy hófehér kristály gömbbel , ez az a gömb ami még ma is megvan . A Füzet szerint ez a GÖMB mágikus hatalommal bír , de aki sokat használja azt megszállja az ördög , különösebben erről nem írt többet . A következő oldalakon még lehet hallani a gömbről . DédNagyapám a sebeit gyógyította be vele ( olyankor amikor valamilyen sérülés érte ) . És hogy miért érdekes ? Tegnap lestem egy igen magas diófáról . Elég sok seb keltkezett rajtam és nagyon fájtak a végtagjaim úgy éreztem a jobb kezemen a hüvelyk ujjam eltört , nem is bírtam mozgatni . Kerestem valamit amivel orvosolni tudom a sebeimet , akkor találtam meg a padláson a gömböt . Mikor hozzá értem elment minden fájdalmam , a sebeim eltűntek és hüvelykujjamat is tudtam már mozgatni .

A kérdésem tehát mi ez a gömb ?

Nagyapám jegyzetfüzetébe leírja még hogy tért haza beszél még furcsa eseményekről amiket a gömbbel élt át stb .

2013. máj. 3. 17:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Anyádék tudják, hogy ilyeneket irogatsz ide?
2013. máj. 3. 17:56
 2/14 A kérdező kommentje:
Nincsen anyám :( Csak apám . És igen őt is megkérdeztem a jegyzetfüzetről de ő erről még nem is halott . Ő is elolvasta és csak annyit mondott dédnagyapámnak igen élénk volt a fantáziája . Neki is volt egy elég nagy sebe a jobb könyökén de azt a gömb nem tudta begyógyítani , de nekem azóta még 2 újabb sebet gyógyított be .
2013. máj. 3. 17:58
 3/14 anonim ***** válasza:
87%

Ne haragudj, hogy az előbb bunkó módon válaszoltam. Nem tudtam, hogy nincs anyukád.

Apád tudja, hogy ilyeneket irogatsz ide?

2013. máj. 3. 18:01
 4/14 A kérdező kommentje:
Együtt írtuk ki a kérdést -.-
2013. máj. 3. 18:05
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem főldönkívüli ufó. Azt nem, hogy melyik faj volt:S
2013. máj. 3. 18:07
 6/14 anonim ***** válasza:

pár órán belül ez már a második ilyen hosszú kitalált kérdés

itt akarod bontogatni kezdő írói vénád???

vagy ennyire nem tudsz semmit sem csinálni?

2013. máj. 3. 18:08
 7/14 anonim ***** válasza:
46%
Ajánlom lassan hagyj fel a beteges hazudozással, mert később sokkal nehezebb lesz... :(
2013. máj. 3. 18:08
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Szkenneld be azt a jegyzetfüzetet! :) És csinálj képet is a gömbről. Hadd lássuk!
2013. máj. 3. 18:46
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Fényképezd le a jegyzetet vagy scanneld be. Azon látszik hogy most íródott e vagy több évtizedes, sárgás lapú kopottas jegyzetfüzet-e.

Fényképezd le a gömböt is, jó minőségben, hagy lássuk!

2013. máj. 3. 18:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
ha ezt eladod a disneynek akkor nagyot kaszálhatsz,mostanában szeretik azokat a kitalált II. világháborús történeteket.
2013. máj. 4. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!