Mi ez a titokzatos gömb?
Tegnap olvastam dédnagyapám jegyzetfüzetét . A 2. világháborúban katona volt de , Elszökött a magyar hadseregtől az orosz fronton és a 2 világháború ideje alatt járta az akkori Szovjetuniót. Ebből az időből míg ő távol volt a háborútól és a maga útját járta két dolog maradt fent egy nagyon érdekes gömb és ez az említett jegyzet füzet . Ebben a füzetben leírja hogy szökött meg a seregtől és hol mit látott . Különös lényeket is leír ebben e jegyzet füzetben . Összeszámoltam és kb 36 természet fölötti lényről ír ebben a jegyzetfüzetben . A jegyzetfüzet 66., oldalán azt írja hogy eljutott a Kaukázus hegységhez . A jegyzetfüzet szerint sokat járta Kaukázus hegységet . Megismerkedett egy szerzetes pappal akinél jó ideig lakott lakot . Egy nap álmában azt látta dédnagyapám hogy angyalok veszik őt körül és hívják hogy mennyen velük , de nagyapám félt velük menni el is szaladt előlük , az angyalok ekkor hirtelen átváltoztak ördögökké és a dédnagyapámat kezdték üldözni ekkor ébredt föl álmából . A Füzet szerint ekkor belépett a szobájába szerzetes és mint akit megszállt az ördög úgy viselkedett , dédnagyapám leírása szerint úgy hadonászott egy késsel mintha megakarná ölni őt , dédnagyapám megijedt és kiszaladt a házból , ezt az éjszakát a szabad ég alatt töltötte . A Füzet szerint kb hajnali háromnegyed 6kor egy sárkány jelent meg az égen és a szerzetes pap házát leégette . Mikor már elment a sárkány elindult a porrá égett házhoz . Ott már csak szerzetes pap barátjának a hulláját találta kezében egy hófehér kristály gömbbel , ez az a gömb ami még ma is megvan . A Füzet szerint ez a GÖMB mágikus hatalommal bír , de aki sokat használja azt megszállja az ördög , különösebben erről nem írt többet . A következő oldalakon még lehet hallani a gömbről . DédNagyapám a sebeit gyógyította be vele ( olyankor amikor valamilyen sérülés érte ) . És hogy miért érdekes ? Tegnap lestem egy igen magas diófáról . Elég sok seb keltkezett rajtam és nagyon fájtak a végtagjaim úgy éreztem a jobb kezemen a hüvelyk ujjam eltört , nem is bírtam mozgatni . Kerestem valamit amivel orvosolni tudom a sebeimet , akkor találtam meg a padláson a gömböt . Mikor hozzá értem elment minden fájdalmam , a sebeim eltűntek és hüvelykujjamat is tudtam már mozgatni .
A kérdésem tehát mi ez a gömb ?
Nagyapám jegyzetfüzetébe leírja még hogy tért haza beszél még furcsa eseményekről amiket a gömbbel élt át stb .
Ne haragudj, hogy az előbb bunkó módon válaszoltam. Nem tudtam, hogy nincs anyukád.
Apád tudja, hogy ilyeneket irogatsz ide?
pár órán belül ez már a második ilyen hosszú kitalált kérdés
itt akarod bontogatni kezdő írói vénád???
vagy ennyire nem tudsz semmit sem csinálni?
Fényképezd le a jegyzetet vagy scanneld be. Azon látszik hogy most íródott e vagy több évtizedes, sárgás lapú kopottas jegyzetfüzet-e.
Fényképezd le a gömböt is, jó minőségben, hagy lássuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!