Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek igaz amit David...

Szerintetek igaz amit David Icke ír a könyveiben?

Figyelt kérdés
Beleolvastam a ...és az igazság feltárul című művébe...és elgondolkodtam hogy vajon mindez igaz lenne, vagy csak kitaláció?

2013. ápr. 30. 13:08
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
ha viszont így lenne ahogy az utolsó kommentelők írják, akkor ott van az emberek előtt az igazság, és mégis megvezetik őket!
2013. ápr. 30. 14:39
 12/27 anonim ***** válasza:
54%

13:43: Egyetértek, jól fejezted ki magad. Ám annyival kiegészíteném, hogy egyáltalán nem biztos, hogy félreállították volna. Ha létezne háttérhatalom, akár még kapóra is jöhetne nekik egy ilyen Icke-féle bohóc, mert egy hiszékeny kisebbség ugyan biztos követni fogja, de az emberek nagy részében inkább csak nevetségessé és még hihetetlenebbé fogja tenni az háttérhatalom ötletét.

Egyébként a globális háttérhatalomnak valami prózai, minden misztikumtól mentes formáját el tudom képzelni (bár nem "hiszek" benne), David Icke állításai logikátlanok, értelmetlenek, igazolhatatlanok és nevetségesek, és komoly csalódást okoz nekem, hogy ilyen sokan hisznek neki.

2013. ápr. 30. 14:44
 13/27 anonim ***** válasza:

14:36:

>annak ellenére, hogy elismeri mindenki hogy jókat mond

Óriási tévedés. Nagyon kevesen mondják azt, hogy Icke jókat mond. Aki ép, az legfeljebb nevet rajta.

2013. ápr. 30. 14:46
 14/27 anonim ***** válasza:
Szerinted egy focistának mi köze van ehhez az egészhez? Te a focistákat úgy általában észlényeknek ismered? David Vaughan Icke semmiféle tudományos kutatást nem végzett, tudománytalant sem.
2013. ápr. 30. 14:49
 15/27 anonim ***** válasza:
David Icke már a reptoidos baromságainál megbukott...
2013. ápr. 30. 15:00
 16/27 lencsefőzelék ***** válasza:

Egy dologban biztos igaza van (és szerintem sok másban is). Amit ebben a videóban mond (51:42-től ill. 54:40-nél):

http://www.youtube.com/watch?v=o72vwZUlvmc

"Mi, emberek, még birkábbak vagyunk a birkánál, mert mi egymást tartjuk benn a nyájban. Nincs szükségünk még juhászkutyára sem."

Valamint 55:24-nél:

"Olyan ez, mintha ülnél egy börtönben, és végre megtalálnád a kivezető ajtót, és erre nem egy fegyőr jönne, hogy megakadályozza, hogy elmenj, hanem a cellatársad ugrana rád, hogy megállítson."

Egyébként a könyv címe helyesen: ...és az igazság felszabadít

[link]

2013. ápr. 30. 15:00
 17/27 anonim ***** válasza:
78%

Leírná nekem valaki pár pontban hogy mikről ír nagyjából?

14-essel nem értenék egyet. Miért kell lenézni valakit a foglalkozása miatt? Attól hogy valaki focizik még nem lehet okos vagy micsoda?

Most lemerném fogadni hogy az a válasz jönne kb. hogy "jobban elhinném hogyha ügynök lenne, mert akkor kitudja valamennyire nyomozni"

Lemerném fogadni, hogyha ez a fazon mittudomén volt rendőrtiszt, esetleg FBI ügynök vagy politikus lett volna és úgy adja ki a könyveit, akkor meg abba kötnének bele egyesek hogy "ja,így könnyebben hozzá férhet iratokhoz, de csak a pénz miatt csinálja meg feltűnési viszketesgéből".

Sose értettem ilyet. Tegyük fel te magad érdeklődsz valami iránt, mondjuk legyen a folklór és erről akarsz írni egy könyvet, de az állásod legyen mondjuk eladó egy üzletházban. Rááldozol 1 évet, utána jársz a dolognak, meglátogatsz megannyi múzeumot, átnézel tömérdek mennyiségű levéltár iratait, kikérdezel ezzel foglalkozó szakembereket. Majd végül mikor megvan megírod könyvben a tapasztalataidat, az anyagot. Most te mit szólnál ahoz ha kiadod a könyvet, híres leszel vele, lesz aki elismer, de lesz aki azmondja hogy " hát te kisapám semmit sem érsz, mert te bolti eladó vagy", és nem azt nézi, hogy mennyi munkát fektettél bele, mennyire jártál részletesen utána a témának, a szakmádat fogja felhozni ellenérvnél. Szétkapna az ideg nemdebár?

2013. ápr. 30. 15:10
 18/27 A kérdező kommentje:
adamski rátapintott a lényegre,attól függetlenül h valós-e amit ír, nem csak összedobálta hanem van ott komoly kutatómunka is, de nemcsak nála hanem danikennél is
2013. ápr. 30. 15:23
 19/27 anonim ***** válasza:
79%

Adamski:

Icke a reptilián/reptoid/anunnaki összeesküvés szülőatyja: azt állítja, hogy a háttérhatalmat negyedik dimenzióból érkezett alakváltó gyíklények alkotják, és a globális hatalom minden főbb szereplője egy ilyen emberbőrbe bújt gyíklény. A gyíklények egyébként a Föld felszíne alatt élnek barlangokban, ahol úgynevezett "monoatomos" aranyat bányásznak, mert ez a "szer" ezerszeresére gyorsítja az idegrendszeri működésüket, és segítségével képesek lesznek az alakváltásra, és felmehetnek a felszínre megvalósítani ördögi terveiket. Ezenkívül Vörös Ruhákról, szoftveremberekről, Holdmátrixról és hasonlókról beszél. Ezt az egészet fűszerezd még meg iszonyatos paranoiával, kreativitással és valami furcsa meggyőzőerővel, és megkapod Ickét.

És ezeket, bármily szörnyű, nem én találtam ki, hogy lehordjam szerencsétlen embert, hanem >tényleg< ekkora baromságokat állít, és sajnos tényleg sokan hisznek neki ennek ellenére.

[link]

2013. ápr. 30. 16:07
 20/27 anonim ***** válasza:

#18:

Egészen pontosan milyen kutatómunka áll David Icke mögött? Nagyon kíváncsi vagyok. Amit én eddig hallottam/láttam/olvastam tőle, az mind csak "prófétai" kinyilatkoztatás, és semmi sem áll mögötte, csak egy rakás együgyű ember rossz helyre befektetett hite.

2013. ápr. 30. 16:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!