Mi történik a gyermekemmel? Követi valaki?
26 éves nő vagyok, a gyermekem pedig 8 éves (lány)
a kislányom már megszületése óta nagyon eleven volt, mindig játszott a többi gyerekkel, szaladgált stb.. 6 éves korában vettem észre rajta azt, hogy kicsit visszahúzódóbbá vált..ugyanekkora azt is észre vettem rajta, hogy bárhol van, mindig maga mögé tekinget, mintha valaki követné...akár a szobába megy be, akár az udvaron van mindig..volt már olyan is, hogy este felkelt, sírt az ágyon, és nézett a sarokba...és SENKI nem volt ott ! sőt, volt olyan is, hogy ült az ágyon, nézte a tv-t és csak a tv elé nézett, szóltam neki, nem nézett rám, odamentem mellé megkérdezni, hogy jól vagy ? és csak annyit mondott hogy persze..egyik ismerősöm ajánlott fel nekem egy embert, hogy ő ért az ilyen természet feletti dolgokhoz, és hogy ő megtudná mondani hogy mi baj van.. eljött hozzánk megnézte a lányomat, és azt mondta hogy mint ha valaki követné..mintha egy halott ember szelleme lenne rajta, ami mindenhova követi, és szívja le az energiáját ! húú, hát én teljesen ledöbbentem...és azt mondta hogy úgy tudnánk megszabadulni tőle, hogyha kiűznénk belőle..
mit szóltok ehhez ?! van valami ötlet hogy ez miért lehet ?
nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is !
Elementálok, bocsánat (elírás volt)
'Az elementálok az ember vágyainak, szándékainak asztrális, finomanyagi struktúrába rendeződő manifesztációi. Rengeteg fajtájuk van és nagyon sokmindenre használjuk őket, jobbára nem tudatosan. "
"Az elementálok nem csak a gazdájukból képesek táplálkozni, információt és anyagot vételezni a fennmaradásukhoz, hanem másokból is, amennyiben azok hasonló rezgéseket termelnek. Ezeket a lényeket nevezzük asztrális vámpíroknak, szellemi élősködőknek"
De én valószínűbbnek tartom azt, hogy a gyermek "látó", szóval lehet, hogy "lát" árnyakat, szellemet, csak még gyermek, és nem tudja ezt kezelni. Mindenesetre én elvinném valakihez, aki gyógyító, és meg tudja állapítani, milyen spirituális lénnyel van dolga (mert egy biztos, szívja az energiáját), és eszerint tud neki segíteni megszabadulni tőle. Amúgy hasonlít egy pszichológussal való beszélgetéshez, nem kell semmit sem csinálnia, annyit fog érzékelni, hogy beszélgetnek Vele.
Ha érdekel kérdező, írj privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!