Mi történik a gyermekemmel? Követi valaki?
26 éves nő vagyok, a gyermekem pedig 8 éves (lány)
a kislányom már megszületése óta nagyon eleven volt, mindig játszott a többi gyerekkel, szaladgált stb.. 6 éves korában vettem észre rajta azt, hogy kicsit visszahúzódóbbá vált..ugyanekkora azt is észre vettem rajta, hogy bárhol van, mindig maga mögé tekinget, mintha valaki követné...akár a szobába megy be, akár az udvaron van mindig..volt már olyan is, hogy este felkelt, sírt az ágyon, és nézett a sarokba...és SENKI nem volt ott ! sőt, volt olyan is, hogy ült az ágyon, nézte a tv-t és csak a tv elé nézett, szóltam neki, nem nézett rám, odamentem mellé megkérdezni, hogy jól vagy ? és csak annyit mondott hogy persze..egyik ismerősöm ajánlott fel nekem egy embert, hogy ő ért az ilyen természet feletti dolgokhoz, és hogy ő megtudná mondani hogy mi baj van.. eljött hozzánk megnézte a lányomat, és azt mondta hogy mint ha valaki követné..mintha egy halott ember szelleme lenne rajta, ami mindenhova követi, és szívja le az energiáját ! húú, hát én teljesen ledöbbentem...és azt mondta hogy úgy tudnánk megszabadulni tőle, hogyha kiűznénk belőle..
mit szóltok ehhez ?! van valami ötlet hogy ez miért lehet ?
nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is !
Jézusom, itt mindenkinek elment az esze?
Szegény gyereknek nyilván valami gondja van az iskolában, vagy a barátaival, vagy ilyesmi.
Ne gyertek már ezzel az őrülettel a szellemvilágról...
Magában nem szokott beszélni?
ahogy Súr írta,lehet hogy kitalált valakit magának.Azt nem mondta neked,hogy látott valamit?Ha igen,kérd meg,hogy rajzolja le mit lát olyankor.
Unokahúgom mindig beszélt valakivel,azt mondta,hogy a "bácsival".Ő szerencsére pár éves korában kinőtte ezt.
hát én nem akarok durvának tűnni de az leszek... (mert sajnos muszáj) És mindenek előtt meg kell, hogy mondjam nem vetem el azt a tényt h léteznek szellemek ugyanakkor nem hiszem, hogy embereket megszállnának meg ilyen marhaságok.
és akkor most jön a tény, a helyett, hogy itt teszel fel ilyen kérdéseket mit szólnál, ha magával a gyerekeddel ebszélnél... vagy az emberi kapcsolat mint olyan teljesen kiveszett ? hidd el sokat segít ha foglalkozol is vele ha már világra hoztad. És nem sértegetni akarom csak borzalmasnak tartom ezt az emberi hozzáállást, hogy előbb teszi fel itt a kérdést mint, hogy beszéljen a gyerekével. Amúgy meg jól mondták előttem többen is pszichológus mielőtt minden ördögűző kifacsarna belőled 10ezreket.
Azt javaslom, véletlenül se említsd a jósnőt szellemeket és hasonlókat a gyermeked előtt és ne vidd efféle "vajákosokhoz", mert ezzel az egésszel csak még nagyobb félelmeket ébreszthetsz benne!És Isten őrízz, hogy az ismerősöd észrevétele, miszerint halott szelleme követi, a fülébe jusson a gyermeknek!
A pszichológust hasonlóképp nem ajánlom.Semmit nem fog tudni erre mondani, legfeljebb oda lyukadtok ki, hogy a végső soron gyógyszerrel tömik majd szegényt és megfogan benne az az ártalmas gondolat, hogy valami nem stimmel vele!
Tehát, ahogy már régebbi kommentemben említettem, próbáld nagyon jó, bizalmas kapcsolatot kialakítani vele, oldott, kellemes légkört, sok beszélgetéssel, közös játékokkal, rajzolásokkal és vezesd rá, hogy ő beszéljen...
Én nem tartozom a szkeptikusok közé, magam is sok furcsa dolgot tapasztaltam.De azt kell mondjam, először érdemesebb a realitás talaján keresni a választ.Ha pedig végképp nincs logikus magyarázat a jelenségre, akkor lehet természetfelettire gyanakodni, mert igen, lehet a háttérben ilyesmi is és ezt sem szabad egyértelműen kizárni.Tehát, ha a gyermek olyasmire utalna majd,hogy "szellemet lát", nem szabad rávágni, hogy "hülyeség", "olyasmi nem létezik",mert az ő számára nagyon is létező lehet és nincs rosszabb annál, mikor egy gyermeknek nem hisznek és magára marad a félelmeivel.Feltétel nélkül el kell tehát fogadnod, amit mond.A pszichológus is csak kérdéseket tenne fel neki.Viszont az anyja te vagy, elvileg benned bízik legjobban.Minden gyermeknek az anyja kell, hogy legyen az elsődleges pszichológusa :)
köszönöm szépen az eddigi válaszokat ! megfogadtam a tanácsot, épp 10-15 perce értünk haza a pszichológustól (szerencsére ismerősöm az) és a kislányom mindent elmondott neki..azt mondta neki, hogy nem látja őt, csak egy fajta homályosságot lát a helyén..és nem azt érzi mikor követi hogy ő rosszat akar neki, és igen énis hallottam már hogy beszél esténként, de én mindig azt hittem, hogy álmában...szóval azt mondta még a pszichológusnak a kislányom, hogy mindig úgy érzi mintha valami vissza húzná, és mindig csak olyanokat suttog neki, hogy "gyere" meg hogy "majd én elviszlek" stb...de nem mondott neki olyat a kislányom, hogy volt már neki rossz élménye vele...de mikor végzett a kislányom annyit mondott nekem mosollyal, "végre már elmondhattam valakinek :)" azt mondta a pszichológus hogy majd rendszeresen kell hozzá járnunk hogy lesznek e még ilyen jelenségek...és egyébként nem lett agresszívebb, mondom inkább visszahúzódóbb nem játszik annyit a barátaival, és nem is olyan nagy kedvvel..
még egyszer köszönöm a válaszokat !
A gyerek nem fog konkrét alakot rajzolni, mert nem szellem "üldözi". Valószínűleg van rajta egy elementár vagy egy démon. A démon a közhiedelemmel ellentétben "nem tud ártani", nem megszállja az embert, csak vele van, és az energiáját szívja. Amúgy a gyermeked valószínűleg erősen hajlamos a "látásra". És mivel még gyermek, ezért kezelni sem tudja. Ha ez a képessége megmarad, akkor idővel megtanulja kezelni.
Javasolnám egy "szakember" felkeresését, aki nem jósnő (ez is téves hit, hogy a jósnő vagy jósok majd megszabadítják. Olyan embert kell keresned, aki kötéseket tud oldani! Aki jártas a Fehér mágia világában. Ingázással szokták ezeket a negatív kötéseket oldani, és a démonokat "elűzni" (ami annyit tesz, hogy pozitív energiát közvetítenek, és pozitív kötést tesz rá, hogy ne tudja megközelíteni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!