Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi történik a gyermekemmel?...

Mi történik a gyermekemmel? Követi valaki?

Figyelt kérdés

26 éves nő vagyok, a gyermekem pedig 8 éves (lány)

a kislányom már megszületése óta nagyon eleven volt, mindig játszott a többi gyerekkel, szaladgált stb.. 6 éves korában vettem észre rajta azt, hogy kicsit visszahúzódóbbá vált..ugyanekkora azt is észre vettem rajta, hogy bárhol van, mindig maga mögé tekinget, mintha valaki követné...akár a szobába megy be, akár az udvaron van mindig..volt már olyan is, hogy este felkelt, sírt az ágyon, és nézett a sarokba...és SENKI nem volt ott ! sőt, volt olyan is, hogy ült az ágyon, nézte a tv-t és csak a tv elé nézett, szóltam neki, nem nézett rám, odamentem mellé megkérdezni, hogy jól vagy ? és csak annyit mondott hogy persze..egyik ismerősöm ajánlott fel nekem egy embert, hogy ő ért az ilyen természet feletti dolgokhoz, és hogy ő megtudná mondani hogy mi baj van.. eljött hozzánk megnézte a lányomat, és azt mondta hogy mint ha valaki követné..mintha egy halott ember szelleme lenne rajta, ami mindenhova követi, és szívja le az energiáját ! húú, hát én teljesen ledöbbentem...és azt mondta hogy úgy tudnánk megszabadulni tőle, hogyha kiűznénk belőle..

mit szóltok ehhez ?! van valami ötlet hogy ez miért lehet ?

nagyon szépen köszönöm a válaszokat előre is !

2013. ápr. 16. 18:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
96%

Jézusom, ez elég meredek. Valószínűleg tényleg valami baj van a kislánnyal, ha éjjel többször felsír álmában, lehet történt vele valami, valami rossza tapasztalat, amit nem mondott el neked, de én inkább szakemberre bíznám a dolgot, psziohológusra, vagy pszihiáterre, aki kideríti mi áll a háttérben.

Ne haragudj, de én ezekben a természetfeletti dolgokban nem hiszek és míg ilyesmikkel szarakodtok ( már bocs)addig a gyereked továbbra is csak félni fog és nem javul.

2013. ápr. 16. 18:26
 2/22 anonim válasza:
80%
Szkeptikus vagyok nagyon az ilyen ügyekben. szerintem is vidd el pszichológushoz. Vagy csak egyszerűen még gyerek. Ha furcsán viselkedik még szerintem az nem nagy gond. Lehet sok minden történik körülötte, így hogy elkezd nőni. 6 éves kora óta ilyen. Tehát körülbelül mióta iskolába jár? Mert eleinte én is olyan voltam, hogy az iskola miatt nagyon máshogy viselkedtem. De aztán nem lett semmi gond. Vagy lehet, hogy történt vele valami. Mondjuk amit nem akar elmondani.
2013. ápr. 16. 18:34
 3/22 anonim ***** válasza:
4%
Slenderman követi. Nézd meg a youtube-on hogy slendaerman documentary és meglátod. Költözzetek panelba.
2013. ápr. 16. 18:37
 4/22 anonim ***** válasza:
29%
Ugye nem gondolod komolyan, hogy igazi segítség helyett ilyen baromságokon jár az eszed!?!?!?
2013. ápr. 16. 19:01
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kedvesen és türelmesen kezdj beszélgetésbe vele, próbáld óvatosan kipuhatolni, mitől fél.Arra is megkérheted, hogy rajzoljon, abból is kiderülhetnek dolgok.

Továbbá azon is jól el kellene gondolkozni, mik változtak meg 6 éves korában, tehát akkortájt, mikor ezek a dolgai elkezdődtek, mivel állhat kapcsolatban?Beszélni kellene a nevelőjével is, azok mit vesznek észre, hogy viselkedik közösségben?És vele hogy bánnak?Az is lehet, hogy valami hülye gyerek ijesztgette, attól ilyen.

Tehát sokat beszélgetni, kedvesen, de csak addig, amíg együttműködő.Ne cáfold meg, amit mond és ne tűnjön vallatásnak, mert akkor visszahúzódik.Az is fontos, hogy lássa, melletted nem kell félnie.

2013. ápr. 16. 19:35
 6/22 anonim ***** válasza:
57%

Mindenképp doki.

Lehet hogy nem mesélt el valamit, amit mégis jó lett volna.

Szellemeket állítólag csak kb 3 éves korukig látják.

Mármint azt látják amit mi nem...

2013. ápr. 16. 19:41
 7/22 anonim ***** válasza:
54%

-mióta felléptek ezek a jelenségek, csökkent a gyerek energiaszintje? (életkedve stb.)

-depresszívnak, negatívnak látszik?

-milyen érzelmei vannak a jelenség iránt, amit (esetleg) lát?

-mit mond róla?

2013. ápr. 16. 19:49
 8/22 anonim ***** válasza:
72%

csak egy tipp: skizoid jelenségek akár televíziós kondicionálás hatására is felléphetnek, kialakulhatnak.

Skizoid jelenség az, ha pl. kialakít magának (külső impulzusok hatására) egy "titkos barátot" stb.

...............

2013. ápr. 16. 19:52
 9/22 anonim ***** válasza:
50%
Hova való vagy? Mert én ismerek egy jósnőt,és ő segíteni tud (ez nem kamu) akár házhoz is megy. Szabolcs megyében!
2013. ápr. 16. 20:12
 10/22 anonim ***** válasza:

Súr

De miért alkotna meg az ember olyan valakit aki csak fájdalmat okoz neki?

Kérdező

Történtek negatív dolgok az irányába amit a környezetétől szenvedett? Pl bántották vagy ilyesmi?

2013. ápr. 16. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!