Árnyékembert láttam?
Figyelt kérdés
Elsősorban elszeretném mondani hogy amit most leírok az mind igaz, persze nem muszáj elhinni. Este volt félálomban voltam már amikor azt éreztem hogy valaki a vállamhoz ér, ekkor kinyitottam a szemem és olyat láttam amilyet még sose, egy fekete ember alakú lényt pillantottam meg aki amint hozzám ért azon nyomban el is iszkolt, Árnyékembert láthattam de miért?2013. ápr. 12. 16:42
1/11 anonim válasza:
kiugrott az ablakon?írd le pontosabban lécci!
2/11 A kérdező kommentje:
A fal írányába tűnt el
2013. ápr. 12. 16:54
3/11 anonim válasza:
Az Árnyékembernek ha elsétál éjjel egy utcai lámpa mellett akkor embere lesz?
4/11 anonim válasza:
Fél álomban voltál, biztos valami hallucináció volt. nekem is volt már hasonló élményem.
6/11 anonim válasza:
Félálomban voltál. Ez a magyarázat.
Én is volt,hogy láttam már érdekes alakokat,kb. olyan,mintha hallucinálnál. Ne aggódj emiatt!
7/11 POLITOLÓGUS válasza:
Nem az árnyékszék felé távozott? Vagy te szaladtál oda az eset után?!
8/11 anonim válasza:
10/11 anonim válasza:
Én már álmodtam árnyék alakról,de rendesen a falon volt az árnyék,olyan rajzolt ember kinézetű volt,az álmomban a nagymamámnál történt ez,ő már akkor nem élt,nagyon sötét álom volt ez!Félálomban ,,történnek''érdekes dolgok,még izgalmasabbak nálam,mint az álmaimban,olyan élénk szineket látok,van hogy még a mozgást is ,,érzem''!Ilyenkor tudom,hogy ez nem valós,de annyira hihetetlen,hogy hogyan tudnak ilyenek megjelenni a szemem előtt,alakzatok,minden!Vért is láttam már így
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!