Mi a sz@r? Szellem? (lent)
Figyelt kérdés
Na szóval, a WC-nk felett van a padlás bejárata.
Amikor éppen a dolgomat végeztem, akkor ilyen futó hangokat hallottam a padlásról. Mintha valaki futkosna odafönn. A házunk egy temetőre épült, vagyis egy temető helyére. ( ha ez valamit számítana )
Szellemek vannak a házunkba???
2013. ápr. 9. 20:23
11/21 anonim válasza:
Akár mit hiszel, NE MENJ FEL A PADLÁSRA! :)
12/21 anonim válasza:
Még hogy normális vagy, ki azaz idióta aki temető helyére építkezik?
Szerintem még a full materialista sem csinálna ilyet. Valszeg valami rágcsáló, azok csinálnak ilyet, próbáld ki hogy fel ütögetsz söprűvel, egyből csönd lesz 5 percig.
13/21 anonim válasza:
TE NEM LÁTTAD A HÍRADÓT? Pont ma mondták be hogy ha valamit hall az ember a wc feletti padláson AZONNAL el kell költözni.Ha nem teszed örök életedre bánod
14/21 anonim válasza:
Már meg is válaszoltad a kérdésed. Ha kóbor macska be tud jutni, egy egér vagy patkány hogy ne tudna?
15/21 anonim válasza:
ekszoszáájsz búúúk!
ezt skandáld a padláson és a szellem elrongyol a francba
16/21 anonim válasza:
"Szellemek vannak a házunkba???"
Megnyugtatlak,ez TELJESSÉGGEL lehetetlen. A házatokBA biztos nincsenek,max a házatokban.
17/21 anonim válasza:
Az kizárt dolog, mert nem tudom.
18/21 A kérdező kommentje:
SLENDERMAN VAN A PADLÁSON! TEGNAP LEBUKOTT! ÉPPEN NÉZTE A MY LITTLE PONY-T A TV-BEN!
2013. ápr. 12. 11:14
19/21 anonim válasza:
nálunk is ugyan ez volt a probléma, csak én vettem a bátorságot, felmentem, és egy nyestet találtam fent.. az állatorvost megkérdeztem ő azt mondta, bárhogy bejuthat a lakásba, még észre sem vesszük ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!