Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ti láttatok már szellemeket?...

Petrás Évi kérdése:

Ti láttatok már szellemeket? Ha igen írjátok le tapasztalataitokat

Figyelt kérdés

2013. márc. 31. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
79%
Igen, én láttam. Fényes volt, és halványan lehetett látni az alakját. A papám volt az...
2013. ápr. 1. 15:05
 2/5 A kérdező kommentje:
sajnálom a papádat
2013. ápr. 1. 15:35
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szia! én is láttam már ugy tízéves koromba. Egyszer mikor hárman voltunk itthon (barátnők)Este beszélgettünk a szellemekről és egyszer csak hangokat hallottunk és zörgést.Nagyon féltünk aztán bebújtunk az ágyba a barátnőinkel. Vártunk pár percet majd én egy fekete alakot láttam elmenni az ajtónál! Többször is láttam utána ezt a jelenséget de szerncsére a mai napig nem!:)
2013. ápr. 1. 17:51
 4/5 anonim válasza:
Nekem egyszer a kolis szobatársam látott. Reggel mesélte, hogy ült egy nő az egyik üres ágyon, ő meg próbálta félelmében felkelteni az egyik csajt, de nem sikerült, én viszont nevettem. Ami igaz is volt, ugyanis valami vicceset álmodtam épp, el is meséltem nekik. Az az igazság, hogy elhiszem a történetet és nem irigylem érte a szobatársamat, bár egy kis kárörömmel tölt el, hogy nyugtalanító aláfestést adtam a jelenethez, nem voltunk ugyanis túl jóban...
2013. ápr. 20. 02:15
 5/5 anonim ***** válasza:
Én ismerek valakit, aki hallott olyanról, akinek a harmadik szomszédja látott már szellemet.
2013. ápr. 20. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!