Ez mi lehetett? Fontos!
Tegnap meditáltam kb 15 percig... Mielőtt befejeztem, elképzeltem magam felett egy fehér fényt árasztó gömböt, ami megvilágitotta az egész szobát. Ekkor, akaratom ellenére egy furcsa férfi alak ugrott a képbe, aki a gömböt tartotta. Ez eléggé meglepett.
Miután abbahagytam, aludni mentem... Ekkor, kb 2 perc fekvés után egy bizarr érzés fogott el. Gondolom ismeritek a hangot, mikor egy pálcát, vagy valamit megsuhintunk a levegőben.. Na ez a hang kísérte az érzést... Mondanom sem kell, megijedtem. Felültem, megnéztem van-e valaki a szobában, nem volt. Visszafeküdtem, de folyton azt éreztem hogy nem vagyok egyedül a szobában... Nem volt korom sötét bent, az ablakból beszűrődött némi fény. Halk hangokat kezdtem hallani, ránéztem a falra, ahol egy emberi test alakú árnyékot láttam meg. Azonnal felkeltem, bekapcsoltam a tévét és úgy aludtam el...
A KÉRDÉS: MI VOLT EZ?? EZ NORMÁLIS? VAN VALAMI KÖZE A MEDITÁCIÓHOZ?
Érdekes, amit írsz.
Válaszom: igen, lehet köze a meditációdhoz.
...
Más: nekem egyszer egy nagyon erős entitás jelent meg... bár én nem meditáltam,
(hanem a Biblia egyik nagy jelentőségű részét olvastam).
...Bár azt képzeljük, de nem csak mi vagyunk itt. (szerintem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!