Mondanátok szellemidézési módokat?
Most komolyan egy interneten található képet hoztál fel bizonyítéknak??!! Hát megbocsáss, de ezzel maximum annyit bizonyítottál, hogy mennyire manipulálható és naiv vagy.
Adj bármilyen képet, és még az én gyatra képszerkesztési tudásommal is csinálok ugyanilyet.
Olyasmire gondoltam, hogy megjelenik előttem, és pacsizunk egyet, vagy mondjuk hozna zsemlét a pékségből.
(kérdés és az eddigi válaszok elolvasása utáni hatásszünet)
én hiszek a szellemekbe nem vagyok szkeptikus de amit az interneten találsz nem minden igaz ezt jegyezd meg!!!
Először is:NEM vagyok sátánista.
Másodszor:Ez veszélyes
nos először is kell:
só
víz
müanyag vödör
kés
kép a halottról
2 tükör
5gyertya
1.lépés: előkészületek
23:33kor egy olyan szobában ami nem 5szögű a sóval rajzolj a szoba közepéből kiindulva rajzolj egy pentagrammot.
A közepébe tedd a 2 tükröt egymásra rá a képet.
Most menj ki!
23:57kor lépj be teljesen csupaszon!Ez jellemzi az anyatermészetet!
Ha nem így csinálod a lelked a pokolban ragad!
Na most tölds meg sós vízzel a vödröt,tedd a szoba sarkába.
Most vizeld le a képet,hogy kapcsolatba kerülj a halottal.Most vért is adj hozzá majd kend be a keverékkel a szád.
Gyújtsd meg a gyertyákat.
Éjfélkor kezdd el egyre hangosabban mormolni ,hogy Sátán -Sátán(666x)
Majd 00:11 perckor ugorj a tükrökre úgy ,hogy szét törjenek.
Majd mondd,hogy SÁTÁN,TE CSIRKE FEJŰ SE*GFEJ,KÜLDD LE REÁM EME LELKET A PKOLBÓL TE G*CI!!!!!
Maj ezután verd ki ha viú vagy és a spermiuimot kend a képre(A spermium az emberek legbecsesebb ajándéka)
Ez után megjelenik a holt 2 démonnal.
3:33kor fejezd be a kommunikációt vele és iszkolj a szobából sós vizet locsolva magad után.
Másnap csak annyi a dolgot,hogy szarj egy nagyot ,hogy a démon távozzon belőled.
Figyelem: Nem válalunk felelősséget az esetleges elhalálozásért és bármilyen elszenvedett sérülésekért.
ui: sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!