Hol találok magyar, francia és cigány kártyához kártyavetési módokat?
Én hiszek benne! Szerintem jól gondold meg melyiket választod. A magyar elég csalfa, a francia kicsit "kényes" a legtutibb a cigány! Csak el ne felejtsd időnként kigazolni!
Remélem érthető voltam!
Én azt mondanám neked, hogy egyiket se használd, vegyél inkább tarotkártyát, az konkrétabb és mélyebb jelentéstartalmú.
Viszont a kártyával való jóslásnak semmi értelme, ugyanis nincs meghatározott jövő, azt te alakítod, ezért nem kaphatsz semmilyen biztos választ, maximum lehetséges jövőképet, amit továbbra is a döntéseid formálnak.
Egyébként mivel hívő vagy- gondolom másképp fel sem merülne benned a kártya -, azt ajánlom, kérd meg a vallásod istenét/isteneit, az őrangyalod vagy akárkit, akiben hiszel, hogy vezesse a kezed.
Szerintem enélkül az egész csak a pakli véletlen szétdobálása, épp ezért tartom baromságnak a telefonos jóslást, amit el tudsz magadnak intézni otthon is. Igaz, én sosem jósolok, csupán önismeretre használom a kártáykat.
Akkor itt is leírom.
Gyakorlatilag bármely kirakási mód használható bármely kártyánál.
Én a Tarot.s kirakási módokat használtam kezdetben.
És működik
De ha ügyes vagy saját kirakást is alkalmazhatsz.
:)
Mellékesen jegyzem meg, az előző két link (magyar, francia) elég felszínes, és bizonytalan.
:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!