Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Lehet magyar kártyából jósolni...

Lehet magyar kártyából jósolni? Ha igen hogy?

Figyelt kérdés
2009. nov. 4. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:

Én tok egy módszert! Megkérdezed az illetőt,h hány kártyából szeretné, ha jósolnál neki. Mond egy számot, legyen mondjuk 9. Akkor kiteszel két sor kártyát úgy,h egymás alatt és fölött legyen a két sor,de mindkettőben 9van. Akkor választania kell,h az alsó vagy felső sort szeretné magáénak. Értelemszerűen a másik a "szerelme" lesz, mert én csak ilyen jóslást tok. Életre vonatkozót nem. Az a lényeg,h elkezded felborítani a kártyákat, először abból a sorból egyet, amit ő választott, utána a másikat. A kártyák a következőket jelentik:

-tök: utál

-makk: gyerek

-piros:szeret

-zöld:levelet ír (ilyenkor tenni kell rá egy kártyát a maradékból, h megtudd miről ír levelet)

A következő kombinációk jöhetnek ki:

-tök-tök: válás, szakítás

-makk-makk: gyereket akar mindkettő

-piros-piros:házasság

-piros-makk: ez is gyerek

De ezt így elég bonyolult leírni... Még egy csomó van

2009. nov. 4. 20:12
 2/3 anonim válasza:
én jósolok neked kutyaszarból is ha akarod és ugyanoda jutsz vele (sehova)
2010. máj. 7. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:

akkor normális választ is írok (ismét).

Lehet.

Mindenből lehet.

Fogod az internetet leszeded a kártyák jelentését és egy egyszerűbb kirakási módot.

Megkevered a kártyapaklit.

közben felteszel egy értelmes kérdést.

Kihúzol x lapot kirakod a kirakásba.

És elolvasod a jelentéseket, aztán elgondolkozol rajta.

ennyire egyszerű :)

Sok sikert!

üdv

Abroxo M.

2010. szept. 5. 02:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!