Petrás Évi kérdése:
Ki hisz a szellemekben? Mert kutatást végzek
Figyelt kérdés
a bukók ne írjanak!!!!!!!!!!!!!!!!2013. márc. 31. 13:14
11/46 anonim válasza:
A bukó mi? Én hiszek csak nagyon félek tőlűk, elő ne jöjjenek.
12/46 anonim válasza:
Én hiszek a lepedőmben, hisz eddig is jó szolgálatot tett.
13/46 anonim válasza:
"A bukó mi?"
Tehát a kérdező eleve kizárta a nővért, a szerzetest és az apácapillangót. Ekkora kirekesztéssel nem is érdemes kérdést feltenni.
Ja egyébként, mivel egyik sem vagyok: nem hiszek csak azért, mert kutatást végzel.
16/46 anonim válasza:
Én már hiszek,36 évesen többedmagammal láttam,azt hittem szívinfarktust kapok,kb 1 évig hevertem ki az élményt.Nem óhajtok még egyet látni.
17/46 anonim válasza:
Az arány egész érdekes eddig 7 hívő,7 nem hívő és 2,aki hajlik rá,hogy lehet.A nem hívők nagy része pedig,ha jól látom 25év alatti.
20/46 anonim válasza:
Nem 26/F
És azt hozzá tesze hogy a szellem hìvök lesznek többségben, értelmes ember nem jön az ezo kategóriába, így én se érzem magam normálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!