Mik azok az állatok (akár természetfeletti lények), amiket a sötét/gonosz erőkkel párosítanál?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs olyan, valami csak jó, csak rossz, főleg állatok között. Csupán kíváncsi vagyok. :)2013. márc. 26. 13:08
11/14 anonim válasza:
Nálam a kobra és a cápa lenne az,ha belegondolok a cápa fejébe és fogazatába stb BRRRRRRRRR kiráz a hideg.
13/14 szekihu válasza:
nézz disney rajzfilmeket. ott a gonosz karakterek mellett mindig vannak állatok.
egyébként pl a hárpia (ragadozó madár)
14/14 anonim válasza:
A világon sokféle hiedelem fűződik a fekete macskához. A természetfeletti erővel, démoni tulajdonságokkal megáldott állat, egyesek szerint szerencsét hoz, de sokak szerint a velük való találkozás balszerencsét jelent. Mondjuk én nem nagyon hiszek az ilyen babonaságokban de lehet valami valóság alapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!