Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg léteznek őrangyalaink?

Tényleg léteznek őrangyalaink?

Figyelt kérdés
És ha igen miben tudnak nekünk segíteni?? Miben védelmeznek minket és hogyan?? Bocs a sok kérdésért de nem vagyok tisztában ezzel.

2013. márc. 23. 11:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Akik hisznek benne, azok szerint igen, akik meg nem, azok szerint meg nem.
2013. márc. 23. 11:56
 2/15 anonim ***** válasza:
úgy úgy
2013. márc. 23. 12:24
 3/15 anonim ***** válasza:
52%

"Tényleg léteznek őrangyalaink?"

igen

"És ha igen miben tudnak nekünk segíteni??"

Amiben kéred őket...

Miben védelmeznek minket és hogyan??

Ott védelmeznek ahol kéred és a hogyan érdekes kérdés...

Mondjuk úgy az élethelyzeted révén és üzenetek által. Mikor "véletlenül" mondjuk egy emberel találkozol, aki az adott problémádon segít, többször látsz egy számot a tv-ben, újságon, villamoson stb. ilyenkor is üzennek és válaszolnak a kérdésedre. Tehát minden részletre oda érdemes figyelni az életedben semmi sem véletlen és minden okkal van. Te gondolataid, érzéseid, és meggyőződéseid által alakítod az életedet.

2013. márc. 23. 12:34
 4/15 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. Ugyanis engem már lassan három éve a 48-as szám kísért. Egy nap legalább 4-5-ször pont akkor nézek rá az órára, mikor 48-at mutat... Pl: 16:48, 17:48. De sokszor az utcán is látom. A legdurvább az volt, mikor 10:48, 11:48, 12:48, 13:48-kor is ránéztem. És tök spontán, véletlenül.
2013. márc. 23. 13:10
 5/15 anonim ***** válasza:
Balogh Béla azt mondja, az őrangyal belevisz nehéz helyzetekbe, ügyel arra, nehogy elfelejtsd törleszteni a karmikus adósságaidat.
2013. márc. 23. 14:51
 6/15 anonim ***** válasza:

48 szám jelentése:

"A „Bőség Angyalai" veled vannak. Tudd, hogy kifogyhatatlanok a készleteik, és a szükség csupán illúzió. Már most több pénz áll a házhoz, így aztán kár aggodalmaskodni az anyagi helyzeted miatt."

2013. márc. 23. 17:01
 7/15 anonim ***** válasza:
ilyen nincs! Mikor olvastam 18:48 volt!!!!!!
2013. márc. 23. 18:50
 8/15 anonim ***** válasza:
Amúgy igen léteznek, de kérdezd csak meg " őr angyalom létezel? Hogyha igen adj nekem jelt" Fog adni, hidd el fog!! :) Mindig veled van és bármiben segít , ami nem önző, anyagias, rossz akarat. Szeretettel és bizalommal kérd. Aztán köszönd meg nekik. (Berente Ági-Angyalok könyve. hogyan léphetünk kapcsolatba velük. Ajánlom neked :))) ) ( Amúgy "véletlen" mindig őrangyalos témára bukkanok itt, mikor feljövök :)))) )
2013. márc. 23. 18:53
 9/15 anonim ***** válasza:

"48 szám jelentése:

A „Bőség Angyalai" veled vannak. Tudd, hogy kifogyhatatlanok a készleteik, és a szükség csupán illúzió. Már most több pénz áll a házhoz, így aztán kár aggodalmaskodni az anyagi helyzeted miatt."

Már én is utána olvastam a neten és találtam is pár dolgot, de szerintem ezek csak kitalációk... Tudom, hogy valamit jelent a 48-as szám, de szerintem ez mindenki számára személyre szabott üzenetet takar és nem pedig ilyen tömeginformáció. Ezért is nagy átverés például az, hogy megmondják, hogy mit fogsz csinálni a csillagjegyed alapján.

2013. márc. 23. 19:10
 10/15 anonim ***** válasza:

"ilyen nincs! Mikor olvastam 18:48 volt!!!!!!"

Az szép! Nekem azzal kezdődött! Mindig ránéztem az órára 18:48-kor, majd amikor kezdtem felfigyelni, hogy ez már nem lehet véletlen, elkezdett megjelenni mindenhol.

2013. márc. 23. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!