Szerintetek léteznek? Bigfoot-ok (nagylábuak) Amerikában játszodo sorozat a Discovery siencen a címe Finding Bigfoot. (LENT)
Nem csak, hogy létezik, hanem még Merlin is az volt ! http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__magia-okkultizmus__4..
Erre mit lépsz?
Na az komoly.Még jó,hogy csak Amekiába :D
mint a (kecskefejű) eredeti nevét nem tudom
Hogy a műsorban bemutatott dolgok mennyire valósak azt nem tudom. De hogy a Bigfoot létezik az is biztos szerintem.
A világ számos pontján számoltak be hasonló, ember-majom szerű teremtményekről.
Afrikában van a Agogwe
Fülöp szigeteken az Amomongo
Mongóliában az Almas
Kanadában a Nuk-luk
Indonéziában a Ebu gogo
Japánban a Hibagon
Kínában a Yeren
Szumátrában az Orang Pendek
Nem ismerem a műsort, de egy kis utánajárást követően úgy látom, ez is egy amolyan tizenkettő-egy-tucat "pár hülye kimegy az erdőbe és mindenhol majmokat lát, de semmi bizonyítékot nem mutat fel" típusú baromság-műsor lehet. Az ilyenek sose meggyőzőek.
Nagyon nehéz elhinni az ilyen amerikai óriásmajmokról vagy mikről szóló mendemondákat úgy, hogy sok-sok évtizedes keresgélés után senki nem tudott semmi konkrét, kézzel fogható bizonyítékot felmutatnia.
Igen, amit az előbbi elmondott első fele eléggé igaz. Ugyanilyen műsor van szellemekről is.
Én azért hiszek ebben, mert pl. világtól elzárt helyeken simán megélhet egy ilyen főleg a trópusi erdőkben és mikor ottaniakat kérdeznek ki főleg véneket, azok is beszámolnak ilyenekről.
A kongói dzsungelben is csak az 1900-as évek elején találták meg a gorillát! Azelőtt bárki látta vagy beszámolt róla körberöhögték.
és akkor mivan? a tengerek mélyére belát? nem! az őserdők, áthatolhatatlan dzsungelekbe belát? nem! még egy gorilla horda is eltud rejtőzni ugyanúgy.
Naná hogy lelehet olvasni az órád, ha kiállsz az út közepére a betondzsungelben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!