Élhettek régen sárkányok?
Ma néztem meg ezt a róluk szóló dokumentumfilmet: Sárkányok birodalma (van egy hasonló című kalandfilm is, de ebben egy biológus talál különféle bizonyítékokat arra hogy létezhettek)
Most is azon gondolkodom hogy vajon ez igaz-e. Vagy csak egy filmért kitalálták az egészet... Ti mit gondoltok erről?
Szerintem lehet benne valami. :)
Hát ezt igazából inkább csak az tudhatja aki megtalálta azt a csontvázt, ha megtalálta.
Vagy sak egy dínó fajból származik,
De lehet hogy csak ezt a fim kedvéjért csinálták.
Ha ez tényleg igaz akkor miért nem mutatják a múzeumokban?
Azt a kis sárkányokról szóló "documentum" filmet én is láttam, és habár elég sok benne a kigondolt elem, úgy látom van alapja annak amit mond.
Titeket viszont nem értelek, ástatok már a földben csontokat keresve? Gondolkodtatok már a számtalan nép mesevilágának szereplőin és helyein? Tudtátok, hogy a magyar népmesékben szereplő üveghegy valóban létezik s a jégtől tényleg olyan mintha üveg volna? Tudtátok, hogy az égig érő fa, a tejutat szimbolizálja? S vajon miért ne lehetett volna képes az egyik dínó tüzet fingani a száján keresztül s e gáz által nagy testét is képes volt levegőbe emelni? Vannak szárnyas dinoszauroszok, vannak gigásziak, vannak okosak és hatalmas csontpáncélosak, ez mitől olyan hihetetlen? Az emésztés egyik fő folyamata a gázképződés, mely jó esetben javarészt felszívódik a bélbolyhok által, de mai napig emlékszem egykori kolis szobatársamra, aki mindig begyújtotta a kiáramló fölösleget, mi pedig álmuldozva néztük a több centis "lángcsóvákat".
Mitől vagytok olyan biztosak abban amit olvastok, hogy igaz!? Gondolkodni, elemezni dönteni az embernek kell s bizony ha én találok benne értelmet s lehetőséget akkor sem fogom elvetni ha egyes-egyedül vagyok milliós csordával szemben. Magoljatok, én meg gondolkodom ;)
Az annunakikkal meg már a hócipőm tele van!
Ha olyan nagyon jobbak lennének, mint az Isten kép mására teremtett ember, a világegyetem egyetlen teremteni, alkotni képes bolygóját és annak lakosságát nem sunyi, kis, apró, jelentéktelen háttérszereplőkként próbálnák az irányításuk alá vonni. Ez még nem ugrott be senkinek? Gondolatunk parányi szikrájával az ilyen élősködők mehetnek a levesbe, mi, vagyis ti adjátok alá a lovat a szerencsétleneknek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!