Ti hisztek az Unikornisokban? Na és más egyéb lényekben?
Sokszor hallottam már hogy valószínűleg léteznek, és hogy vissza fognak térni a Földre...
Most éppen a Diana Cooper Az Unikornisok csodája című kötetet olvasom és egyre valószínűbb hogy léteznek a 7. dimenzióban.
Én hiszek benne de kíváncsi vagyok mások véleményére.
Csak a normálisok írjanak! Azok se írjanak akik viccnek veszik ezt!
Hiszek másban is pl. nimfa, tündér, pegazus és egyéb ilyen lények, angyal, stb...
Na ezt jól megcsináltátok!!!!!
Most itt ülök a gép előtt és bőgök!!!!
Én így születtem hogy sokkal érzékenyebb vagyok mint ti és az is rátesz egy lapáttal hogy csúfolnak a suliban!!!!
Köszi szépen!!
végtelen dimenzió létezik egyikben biztos vannak
és itt is lesznek ha fejlődik a genetika
ne bőgjél, ne mondj olyanokat amivel hülyének néznek és így normális életed lehet!
jah amugy nem szálltak fel a bárkára pedig itt is voltak :P
Az, hogy érzékeny vagy, nagyon jó dolog. Lehet majd lesz az életedben (ha kamaszodsz, biztosan) olyan időszak, amikor a Pokolba kívánod ezt, olyan kemény akarsz lenni, mint azok akik bántanak, vissza akarsz vágni, dühös akarsz lenni...de ne hidd el, hogy ettől erős valaki, hogy agresszív, bunkó meg lenéző. Sose alacsonyodj le az ő szintjükre. Irigyek rád, mert okos vagy, és talán szép is. A végén te jársz jobban és ők húzzák a rövidebbet.
Velem is így volt. Sose légy olyan mint ők! Azért csinálják, hogy olyan gonosz legyél te is, mint ők, mert zavarja őket, hogy te jobb vagy náluk. Ezért gondolj erre, és örülj neki...előbb utóbb vége a sulinak, a gimiben általában már normálisabbak az emberek...egyetemen meg biztos.
Kérdésre válaszolva: Istenben hiszek, és a Bibliában egy csomó természetfeletti meg normális de már kihalt állatról szó van (Jób könyvében a Behemót egy sauropoda dinoszaurusz). Az unikornist a Károli fordítás 92. Zsoltár 11. verse említi:
"De magasra növeszted az én szarvamat, mint az egyszarvúét; elárasztatom csillogó olajjal."
A régi korokban az egyszarvút Jézus Krisztus szimbólumának tartották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!