Ti hisztek az Unikornisokban? Na és más egyéb lényekben?
Sokszor hallottam már hogy valószínűleg léteznek, és hogy vissza fognak térni a Földre...
Most éppen a Diana Cooper Az Unikornisok csodája című kötetet olvasom és egyre valószínűbb hogy léteznek a 7. dimenzióban.
Én hiszek benne de kíváncsi vagyok mások véleményére.
Csak a normálisok írjanak! Azok se írjanak akik viccnek veszik ezt!
Hiszek másban is pl. nimfa, tündér, pegazus és egyéb ilyen lények, angyal, stb...
Noé bárkája/DNS bank.
Rengeteg mitikus élőlény, maradványát ásták már elő.
Azt állítják a kutatások, hogy ezek, gén manipulált állatok lehettek. 2013-ra már Rengeteg bizonyíték van az ősi idegenek létezésére. Ha úgy tetszik ők a mi teremtőink is.
Ne röhögjetek tényleg ezt írja a könyv!!
Amúgy most hogy olvasom rohadt nagyot röhögtem!!! XD
unikornisokban nem hiszek.
hiszek viszont az angyalokban, szellemekben és démonokban.
Na és ezen most az ember tényleg kiakad!
Én eleve egy olyan lány vagyok akit csúfolnak a suliban mert
"stréber" vagyok.
Ezért minden áldott nap otthon sírok.
És te hogy éreznéd ha hazajössz a suliból sírva mert csúfolnak megcsinálod a leckét kimész játszani aztán leülsz gépezni és az első dolog amit meglátsz az az hogy a
gépen valaki azt írja hogy értelmi fogyatékos vagy!!!
Nem elég a nyomorult világnak hogy csúfolnak a suliban elveszik a sapkámat és beledobják a sárba belerajzolnak a könyvembe még itt is azt kell írni hogy fogyatékos vagyok!
Hát kösz most nagyon megbántottál!!
Én eleve egy érzékeny kislány vagyok!
Ne írjatok kérek ilyeneket!!
Miért???????
Baj ha egy kicsit érzékenyebb vagyok mint egyesek????
Na meg ti különben sem tudjátok milyen rossz a suliban lenni
mert nem telik el úgy nap hogy ne csúfolnának...
És én olyan vagyok akire ha mondanak valami rosszat akkor semmivel nem tudok visszavágni.
Tehát hagyjatok már békén!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!