A pokolból érkző démonok hogy tudják áttörni a dimenziókapukat? Mi emberk el tudnánk jutn a démonok és a sátán dimenziójába?
a negatív hangulatváltásért felelősek szerintem a démonok
abban az esetben, ha nincs okod szomorúnak lenni, akkor démonok hatására vagy az szerintem.
de mikor valaki megbánt jó csúnyán, akkor az ember hatása, aki megbántott, ez más eset! de lehet az az ember, aki megbántott démonok hatására bánt veled csúnyán!
szóval ez összetett dolog, nem az összes hangulatváltás a démonok oka!
Egyébként a vatikán is elismeri, hogy hitlert és sztálint démon szállta meg!:
Inkább ne tetted volna ki ide ezt a cikket! Ezt az Amorth atyát még a Vatikán berkein belül is dilisnek tartják és már többször is felszólították a felsőbb vezetőket, hogy jobb lenne elzavarni, de valamiért megtartották. Biztos ő a hangulat felelős.
egyik nagy hírú szerzetes rend bejárati kapuján áll a felirat, Imádkozzál és dolgozzál!
ez kellene a mai fiataloknak is és a világ egy jobb hely lenne!
"A pokolból érkző démonok hogy tudják áttörni a dimenziókapukat?"
-Úgy, hogy előőrsük van a humanoidok között, akik segítenek számukra megnyitni a kapukat. (!!!)
A technológiákban ne igazán bízz, azok szerintem a pokol erőit szolgálják (többé-kevésbé).
A Sátán megalkotta a matematikát és felszámolja vele az ember lelkét.
utolsó nem hiszem, ha a matematikát és a fizikát jól alkalmazzuk, akkor a poklot és a démonokat kinyírhatjuk!
lehet ki tudnánk fejleszteni egy démonlátó szerkezetet, démon ellen jobb fegyvert, mint az ördögűző pap.
Illetve lehet a dimenióókapu kinyitása által átmenni a pokolba és lerombolni a sátán birodalmát, ezt mind megtehetnénk! ha a technológia a kezünkben van és a nagy gonoszságok befejeződnének a pokol lerombolásával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!