Most ez mi volt?
Tegnap mentem haza haveromtól,és az egyik utca sarkon egy fura csávó támasztotta a falat.Nem nagyon érdekelt ezért továbbmentem,de amikor elmentem mellette azt kiáltotta vissza(szó szerint próbálom!):Hát osz hol vagy maksi?Drága valantínom hova mész?
Hátrafordultam megnézni kinek mondja,de már nem volt ott!
Továbbmentem,és megint ott állt a másik sarkon!Kicsit gyors az öreg! Amikor hazaértem a házunk falát támasztotta,és elkezdett kiabálni:mét nem szertsz engm?Majd meg büntet sátán!(közben az eget leste)!
Elkezdtem felé menni,mert nem tudom hogy jutott be a portára mert 2.5m-es kapu van!Elkezdett futni,én meg utána de megint eltűnt!
Ez most a francot akart tőlem?Ha meglátom megverjem vagy mi?
24/F
Szerintem csak be volt állva, és téged nézett az ő maksijának! Vagy te voltál beállva,és csak képzelődtél!
Boldog karit!
23/N
Hát én nem sokat ittam,csak 4 sört!azt is egész napra értem.
Remélem még egyszer nem látom meg a ház közelében!
Neked is boldogságos karácsonyt!
Ha b*zi akkor nagyon fog kapni!
De remélem nem kell megvernem mert féltem a gyereket!
Ja, értem! Gratulálok,h ilyen fiatalon apuka vagy!:)
A pasasért meg ne aggódj, szerintem csak be volt rúgva az éjjel, és b.zi volt vagy mi!
Szép napot!
Szia!
"Hát én nem sokat ittam,csak 4 sört!"
Akkor valami volt abba a sörbe...
Nehezen,mert én vitte,és szem előtt volt!
Amúgy is minálunk nem divat az ilyen drogos szarságok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!