Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen kockázatokkal jár a...

Milyen kockázatokkal jár a szellemidézés? Hogyan kell csinálni? Hogy küldjem vissza?

Figyelt kérdés

2013. febr. 17. 09:07
1 2 3
 21/29 Ginseng Titusz ***** válasza:
Szerintem tarts meg.Ha erősnek tűnik, dolgoztass vele, ha erőszakos rafinált munkakerülőnek néz ki, próbáld meggyőzni, indítson be egy vállalkozást. Ha szőke bögyös(megfelel még barna, vörös, lila, vagy netán őszesre izélt)akkor jó lesz ágymelegítőnek.Meg ne próbáld visszaküldeni!
2013. febr. 24. 15:20
 22/29 saveme ***** válasza:

Aki jót akar az jó messzire elkerüli az összes szeánszot és spiritisztát! Főleg azokat, amelyeknél vannak is manifesztációk. Az előttem szóló hívőkkel egyetértek.

Én hallottam olyan sztorit, ahol szintén unalomból kezdte el 3 lány a dolgot egy panel sokadik emeletén. Amikor balszerencséjükre megjött egy szellem, akit idéztek, az egyik csaj nekifutásból kiugrott az ablakon. A második rövid idővel később ugyanúgy öngyilkos lett, a harmadik pedig szintén pszichiátriai eset lett, azt hiszem vele akadt össze egy ördögűző keresztény pásztor, akinek elmondta a sztorit.

2013. febr. 25. 00:11
 23/29 anonim válasza:
Látom itt elég sokan hisznek a szellemekben. Mit mondanátok egy olyan szkeptikusnak, mint én? Aki nem hisz egyáltalán semmilyen szellemi létben. Ki miért hisz benne? Titeket mi győzött meg abban, hogy igenis léteznek?
2013. febr. 28. 12:31
 24/29 anonim válasza:
80%

Semmilyen kockázattal nem jár a szellemidézés, régen is, most is sokan csinálják, mert jó buli. Nem igaz, hogy ennyi ellenző van az oldalon. Akik nagyon ellenzik, mert veszélyes, írják a történeteiket amikről persze csak ők tudnak, írják már le hogyan zajlik egy igazi szellemidézés.

Attól, hogy néhány gyerek leül a sötét szobába, gyújtanak egy gyertyát és elkezdik mormolni hogy "Gyere elő szellem, mutasd magad" az ég világon semmi se fog történni. Este mikor lefeküdnek egy koppanást már annak fognak titulálni, hogy biztos a szellem az. Közbe a szekrény, a tévé a hideg-meleg hatására sokszor csinál ilyet.

Már sok hasonló kérdést láttam, egyszer nem adtak normális választ a tapasztalt szellemidézők, csak annyit tudnak mondani ne tedd, mert veszélyes és meghalsz. :)

2013. febr. 28. 23:17
 25/29 saveme ***** válasza:
hát, 24-es, ez a szellemes játék is olyan, mint mikor dróttal célba szúrósat játszik a hülye gyerek a konnektornál: amíg nem üt, addig ártalmatlannak, sőt tök jó bulinak tűnik valami tiltott dologgal játszani.
2013. márc. 1. 14:44
 26/29 Bartichello válasza:
Látom kellő kép felborzolta a kedélyeket ez a téma. Én azt mondom hogy aki nem csinálta de érdekli de nem hisz benne, akkor hajrá tapasztalni. Mint már mondtam csak ne otthon és lehetőleg közeli kedves rokont. Akkor nem lehet semmi gond. Egyébként nem árt lecsekkolni a szellemet hogy tényleg ő az. Születési idő becenév,stb olyan dolgot amit csak ő tudhat meg te. Ezt úgy lehet még jobban letesztelni ha valaki olyan is ott van aki nem ismer és ő mondja, mutatja, rajzolja. Az az igazi meglepetés.
2013. márc. 2. 11:38
 27/29 anonim ***** válasza:

Szellemek nincsenek!

Aki meg hisz benne az meg ne idézen mert ami esetleg történi fog az az hogy barna lesz a gatya vagy a bugyi.

2013. márc. 17. 17:43
 28/29 anonim válasza:
0%
Szerintem se kisérletezz vele , mert az ilyen lények tényleg künönféle asztrális síkokon élnek és nem nézik jó szemmel ha buzerálják őket!
2013. márc. 17. 18:47
 29/29 anonim válasza:
46%
Vannak olyan emberek akiknek ösztönösen nem jutna ilyen eszükbe.Ne próbálkozz vele.Néha még a profik is áldozatául esnek az ilyen dolgoknak.
2013. márc. 18. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!