Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen kockázatokkal jár a...

Milyen kockázatokkal jár a szellemidézés? Hogyan kell csinálni? Hogy küldjem vissza?

Figyelt kérdés

2013. febr. 17. 09:07
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ember! Az a nagy helyzet hogy szellemek akkor vannak ha hiszed hogy vannak.Tesóm éjszakánként gyakran szokta hallani hogy valaki mászkál a nappaliban.Apám fő fő fő főnöke aki japán itt szált meg egy ötcsillagos szállodában.Kövi nap azt mondta nem akar többet ott aludni mert éjjel beteg gyerekek szellemeit látta!De ő nem tudta hogy ez régen gyerekkórház volt.Én nem hiszek a szellemekben de soha nem is láttam a tesóm hisz bennük és többet is látott.De szerintem nem kéne annyi szellemekkelsuttogót néznie.
2013. febr. 19. 18:47
 12/29 anonim válasza:
65%

Szerintem se tedd!!!!

Én is hallottam egy esetet, amikor az illető a pszichiátrián kötött ki utána.

Persze ez nem törvényszerű, de a szellemek nagyon is valóságosak, és akiket így meg lehet idézni, az mind gonosz!

Az az célja, hogy kínozzon, ártson. Persze ezt ügyesen leplezik.

Fogadd meg a Biblia tanácsát,

Mózes 5. könyve 10-14. vesrszak:

"Ne találtassák közötted ... se jövendőmondő, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló, se bűbájos, se démonizáltaktól tudakozó (vagy szellemidéző), se titok -fejtő, se halott-idéző; Mert mind útálja az Úr aki ezeket míveli, ... de teneked nem engedett ilyet az Úr, a Te Istened"

2013. febr. 19. 21:11
 13/29 anonim ***** válasza:
Kockázat az esemény utáni örökös paranoia. Egyébként nem itt kéne kezdeni... A szellemidézés is lehet spontán, vagy sikere lesz, vagy nem, vagy belehalsz, vagy nem. Holdciklusokkal, és bolygóállásokkal kellene kezdeni, kristályokkal, és gyertyákkal, füvek ismeretével. Ha valamivel foglalkozni akarsz, csináld rendesen, vagy hagyd a francba. A saját érdekedben.
2013. febr. 20. 21:23
 14/29 anonim válasza:
Nem ajánlott. Ha annyira akarsz szellemekkel kapcsolatot teremteni, menj el egy profihoz (mondjuk fogalmam sincs hol találhatsz, és azt sem lehet tudni valóban ért-e hozzá)-------> NE CSINÁLJ ILYESMIT!
2013. febr. 20. 21:24
 15/29 Bartichello válasza:

Sziasztok!

Látom a többség nem szeretne vagy nem tud indézni. Én azt mondom hogy lehet indézni, de mindenkép olyan emberrel tedd aki már csinált ilyet és ért hozzá. Lehetőleg ne ott csináljátok ahol laktok mert ha esetleg valaki vagy valami ott ragadna az nem túl jó. Semmi féle képen de indéz olyat aki erőszakos halált hallt. Ha nagyon közeli rokont idézel meg le lehet vágni hogy ő az vagy sem. Én 2x idéztem az egyik jól sikerült a másik kevésbé. Napokig furcsa hangok tárgyak itt ott ahol nem is kéne lenniük. Zárt terasz ajtó nyitva de ennyi volt. Érdekes mindenképp. Van egy másik teoriám hogy ezeket egyébként mi csináljuk emberek, mi magunk vagyunk képesek úgy mond telekinézisre és miattunk lesznek a tárgyak itt ott mivel nem tudjuk még irányítani ezt az erőt. Pontosan a szellemidézés körüli hangulat hozza ki az emberből ezt. De ez csak az én véleményen

2013. febr. 22. 08:47
 16/29 anonim válasza:

Bartichello,

megnevettettél, hogy "ez csak az én véleményem" :O)))

hisz itt mindenki csak a saját véleményét mondhatja el, lévén bizonyosság nem létezik e tekintetben.

Persze a bizonyosság is relatív fogalom minden ellenkező híreszteléssel szemben. Hogy miért ?

mert ha belegondolsz abba, hogy mindenről, amit valósnak gondolunk fizikai értelemben, annak van eleje és vége.

Kivéve a világegyetemet.

Mi van a Holdon túl? - A Naprendszer. Eddig vili.

Mi van a Naprendszeren túl ? Más naprendszerek.

Mi van a többi naprendszeren túl ? Ha ott vége lenne, akkor mi van utána ? ? ? ?

hogyhogy a világegyetemnek nincs vége ????

Hogy a tér és az idő összehajlik? Mi van ?????

Ezek után ki válaszolja meg racionális módon a kérdést, hogy mi a valóság fogalma ?

2013. febr. 23. 10:21
 17/29 anonim ***** válasza:

Szerintem:

1. Ajánlott irodalom: Gerry Durrel: Madarak, vadak, rokonok c. örökbecsűjének "Kacérkodás a szellemekkel" c. fejezete.

2. A szellem azért szellem, mert nem a mi világunk része, tehát információnk sincs róla - igy nem lehet eldönteni, hogy kártékony-e, vagy sem. Ha mégis, már nem szellem, hanem valóságos valami, nem?

(Ez persze nem zárja ki megmagyarázhatatlan jelenségek létezését - itt nem a kóklerek álcsodáira gondolok - , hiszen az emberi értelem, vele a tudás is véges, a világ meg - áruló módon - nem az. És még valami: ha "szellemidézel", és utána valami jó vagy rossz történik Veled, ne tételezz fel azonnal a két történés között összefüggést! Ha pedig megerősitésre vágysz, jusson eszedbe a balf. bűvészinas esete, aki a mestere seprűjét buzerálta szakszerűtlenül, mire az emlitett gonosz dög alaposan helyben hagyta!)

2013. febr. 23. 19:50
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a szőke,nagymellü szellemekben hiszek !
2013. febr. 24. 07:56
 19/29 anonim ***** válasza:
A fiamék egyszer régen két haverjával megpróbálkoztak idézni. A szeánsz közben egyszer csak valami iszonyú nagyott csapott a lehúzott redönyre. Mondanom se kell,hogy beszartak és egyböl abbahagyták az egészet.Rajtuk kivül senki se volt a házban!
2013. febr. 24. 09:22
 20/29 anonim válasza:
58%
Nagyon veszélyes akkor is ha csak játéknak indul. Alapvetően ezek nem halott emberek szellemei hanem démonok akiket nem lehet csak úgy visszaküldeni. Nekem 18 évesen komoly megtapasztalásom volt, pedig nem igazán hittem benne. Csak érdekeltek az okkult dolgok és miután behívtam az életemben nem ment el tőlem évekig, mindig éreztem, hogy ott van,sok félemem jött be akkor az életemben és az életemben is sok nevatív dolog történt ezután. Nincs olyan ,hogy jó szellem és rossz szellem alapvetően démonok vannak akik elhitetik az embereket, és bele essenek a csapdájukba.A démonok nem jók, nincsenek kedvesek közöttük és segítőkészek ,de a hitetésnek nagy mesterei. Azt sugallják jót kapsz aztán olyan mélyre húznak ,hogy onnan nagyon nehéz kimászni, és van akinek nem is sikerül mert nem találja meg a KULCSOT A SZABADULÁSRA AKI JÉZUS! Csak évekkel később sikerült megszabadulni tőlük amikor megismertem Istent és elfogadtam Jézust személyes megváltómban, egyedül Jézus nevében lehet kiűzni őket, semmi más trükk nincs viszont ha nem ismered Jézust akkor ezek a "szellemek" kinevetnek HA HASZNÁLNI AKAROD JÉZUS NEVÉT MERT KB OLYAN MINTHA FOKHAGYMÁVAL PRÓBÁLNÁD ELIJESZTENI ŐKET (Butaság) mert nincs felhatalmazásod Jézus nevét használni amíg nem követed őt és nem fogadod el a bűneidért az Ő áldozatát ,megváltását, ez egy nagy téma nem lehet pár mondatban leírni, de kérlek ne tedd, mert hatalmas a kockázat. Isten áldjon téged és óvjon meg minden ilyen dologtól!
2013. febr. 24. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!