Léteznek csikiző démonok?
Figyelt kérdés
Démon ami rászáll a válladra, és megcsiklandoz. Láthatatlan, és csak onnan tudod, hogy ott van, amikor spontán csiklandós érzésed lesz és elkezdesz nevetni (is).
(tapasztalatból mondom, velem ez megtörtént!)
2013. febr. 15. 17:38
1/8 anonim válasza:
igen léteznek, de fürdéssel távoltarthatóak
2/8 anonim válasza:
Nekem a lábamat szokták viszketni
3/8 A kérdező kommentje:
Ez nem viszketős, hanem csikis érzés. (tudod, csikivel ingerlik a bőröd
2013. febr. 15. 17:48
4/8 anonim válasza:
Aha...szokványos történet, én gonosz manóknak hívom őket.
5/8 anonim válasza:
Szerintem Izlandon van bőven...
6/8 anonim válasza:
Hát így konkrétan, hogy csikiző démon nincs.
Ugye azt jól tudjuk, hogy a démonok ártó lények, akik rosszat akarnak. Amit vélhetőleg te érzel az egy igen kis energiájú, gyenge démon lehet, aki a csiklandozáson kívül nem sok másra képes.
Ha nem erősíted a démont (pozitív gondolatok, jókedv, nevetés) akkor egy idő után belátja, hogy semmit nem tehet ellened és továbbáll.
7/8 anonim válasza:
Igen. A röhögőgörcsért is ők felelősek, de a tüsszentésért és köhögésért is, mert olyankor az orrodat/torkodat csiklandozzák. Ásításkor is arról van szó, hogy néhány démon beleásít a pofádba, te meg elkapod. A viszketést is démonok okozzák. Mindenhol...
8/8 anonim válasza:
Te hülye vagy ember,ráugrik a válladra a démon az aztán megcsikiz mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!