Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek leteznek angyalok?

Linda Wandana Dana kérdése:

Szerintetek leteznek angyalok?

Figyelt kérdés
olyanok akik megvedenek

2013. febr. 9. 21:23
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
8%
nem.
2013. febr. 9. 21:39
 2/15 anonim ***** válasza:

persze, léteznekd

de léteznek démonok és gonosz szellemek is!

2013. febr. 9. 21:47
 3/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nem léteznek.
2013. febr. 9. 21:49
 4/15 anonim ***** válasza:
90%
Persze.De azé mikor pár csávó körül vesz nekik nem mond azt hogy huzzatok el mert az angyalom le pofoz benneteket:)
2013. febr. 9. 21:51
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Léteznek! Én olvastam egy autó hátulján, hogy ne menj gyorsabban, mint amilyen gyorsan az angyalod repülni tud.

Neki biztos egy lassú angyala van. Ő már csak tudja. Különben nem írta volna ki.

2013. febr. 9. 21:58
 6/15 Joshy Ca$h ***** válasza:
Ha hiszel Istenben, akkor igen.
2013. febr. 9. 22:14
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

"Én olvastam egy autó hátulján, hogy ne menj gyorsabban, mint amilyen gyorsan az angyalod repülni tud. "

Egyszer én is ugyanezt írtam ki a közösségi portálra -és a napokba bebizonyosodott az én "angyalom" is lassú, mert sajna a kocsim gyorsabb volt. Nem segített :( -na jó segített, mert járhattam volna rosszabbul is..

2013. febr. 9. 23:19
 8/15 anonim ***** válasza:

Én személy szerint nem nagyon hiszek az angyalokban.

Azonban egyszer mondott egy ismerősöm egy érdekes sztorit:

Épp egy zebrán akart átmenni,de piros volt. Nagy volt a tömeg és az emberek türelmetlensége és lökdösődése miatt, kizuhant az úttestre. Vagyis csak azt hitte, éppen háttal zuhant, már a szemét is becsukta,amikor hirtelen érezte, hogy valaki megfogja a kezét és visszahúzta. "Lelassított pillanatban" látta,hogy ez egy gyönyörű fényességben levő lény,fehér lepelben ( nem volt szárnya).

Ezután pár mp kiesett neki és mikor felébredt és kinyitotta a szemét, pár ember körbe állta és kérdezgették, hogy jól van-e. Ő mondta, hogy jól van és kérdezte, hogy ki húzta vissza. Azt mondták senki, de csodák csodájára az út mellé esett valahogy, még szerencse, mert a zöldre váltás előtt még egy autó átsuhant a zebrán. Ha oda esik, tuti elüti.

Mondhatom érdekes történet, engem nagyon megfogott.

Ha léteznek, akkor szerintem valami felsőbb rezgésű lények, mint az emberek és nem fizikai testük van.

Azonban el kell,hogy keserítselek, sosem fogsz rá az életben bizonyítékot találni rá, hogy valóban ott vannak-e veled. Ez már csak hit kérdése marad.

2013. febr. 10. 03:21
 9/15 anonim válasza:
igen
2013. febr. 10. 15:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Én hiszek bennük, szerintem léteznek :)
2013. febr. 10. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!