Tényleg láthatja a szellemeket?
Figyelt kérdés
Egy kis faluban lakok békés megyerben, bár nem vagyunk sokan az utca ahol lakok nagyon hosszú. A szomszéd idős ember azt mondta, hogy aki az utca végén lakik ember az szellemi fogyékos és ne menyek a háza felé. Én mindig is hitem a szellemekben és így még jobban elakartam hozzá menni tudjon valamit mondani. Megáltam a háza előtt és fura nyögős öklendezős hangokat hallottam. Ezek szellemk voltak?2013. febr. 10. 14:46
11/28 A kérdező kommentje:
Akor az értelmi fogyékosnak van köze? Tejesen összezavartok.
2013. febr. 10. 17:15
12/28 anonim válasza:
"Az értelmi fogyatékosság a központi idegrendszer fejlődését befolyásoló örökletes és környezeti hatások eredőjeképpen alakul ki, amelynek következtében az általános értelmi képesség az adott népesség átlagától az első évektől kezdve számottevően elmarad, és amely miatt az önálló életvezetés jelentősen akadályozott." Ne legyél már gyökér..
13/28 A kérdező kommentje:
Nem nagyon értem, de jól gondolam hogy nincs köze szellemekhez.
De akor a szellemi fogyatékos micsoda?
2013. febr. 10. 20:05
14/28 anonim válasza:
# 9/13 Figyelj én értelmes vagyok.
És ez a szellem ifogyatékosság : [link]
Semmi köze a szellemekhez!
(És nem vagyok szkeptikus a szellemek létezése terén)
15/28 A kérdező kommentje:
De ez az értelmi fogyatékos és én a szellemi fogyatékostk érdeztem jó hogy figyellsz.
2013. febr. 10. 20:59
17/28 A kérdező kommentje:
Ezt hol írja?
2013. febr. 11. 16:32
18/28 anonim válasza:
Te egy kib szott nagy géniusz vagy :D A szellemi és az értelmi fogyatékos ugyanaz, és annyira nincs köze a szellemvilághoz mint egy darab krumplinak.
19/28 anonim válasza:
Na-látod nemcsak én mondom hogy ugyanaz a kettő :D
20/28 A kérdező kommentje:
tudom hocsak átakartok verni.
2013. febr. 13. 16:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!