Eljött velem a keresztem, mit jelent?
Figyelt kérdés
Egyik reggel a szokásos rutinnal készülödtem az induláshoz. A kabátom egy vállfán van bent a szobámban a szekrényemre akasztva.
Szokásos időben elindulok.
Felszálltam a buszra és mikor leültem észrevettem valami furcsát a kabátomon. A fa keresztem volt felakadva,amit szintén a szekrényemen tarok az "angyalos" polcomon. Teljesen meglepett a dolog,útközben csomószor elhagyhattam volna...
Vajon jelenthez ez valamit?
2013. febr. 8. 18:28
1/5 anonim válasza:
Azt, hogy te valami rohadt okos zöldség vagy!
3/5 anonim válasza:
Nem, csak beakadt a ruhádba, ez megesik néha.
4/5 anonim válasza:
jelenthet, de hogy mit, erre csak te magad jöhetsz rá. nekem is voltak/vannak hasonló élményeim.
5/5 anonim válasza:
én egyszer olyat láttam, hogy az egyik csávónak a kabátjának tépőzáras volt a kapucnija és ott lógott rajta egy tanga XD mindenki őt nézte és nevettek rajta, de ő nem vette észre XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!