Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteznek félvámpírok? Ha...

Léteznek félvámpírok? Ha igen, akkor mik a jellemzőik?

Figyelt kérdés

#vámpír #misztikus lény #félvámpírok
2013. febr. 6. 11:49
1 2 3
 21/30 anonim válasza:
Csak a véredet szivják itt egyesek...
2013. febr. 13. 07:22
 22/30 anonim válasza:
Csak a jobb szemfogukkal tudnak szívni
2013. febr. 13. 11:17
 23/30 anonim válasza:

A kérdező kommentje:

Normális kommenteket várok, ugyanis nem hülyék gyülekezetét akarok szervezni.

hülye kérdésre hülye válasz várjál :D mellesleg a hülyék gyülekezete csak belőled áll. Szerinted,ha lennének vámpírok és úgy szaporodnának,mint a filmekben akkor még lennének emberek? igaz,vannak a vegetáriánusok,azok állatokat szívnak :D no de akkor sem gyanús,hogy még nem számoltak be ilyen esetekből?

2013. febr. 14. 17:04
 24/30 A kérdező kommentje:
Hülyézd le magadat. Neten nagy csak a pofád, gondolom.
2013. febr. 15. 23:46
 25/30 anonim ***** válasza:

Ez ugyan olyan kérdés, mint az hogy létezik-e élet a földön kívül!

Vannak videók, képek amin repülő csészealjakat lehet látni, de mindig vannak olyanok, akik hihető magyarázatokkal eltudják hitetni az emberekkel hogy azok a videók és képek csak hamisítványok!

Szerintem létezik máshol is élet. Miért csak pont nálunk alakult volna ki az élet? Lehet hogy amikor a földön kezdett kialakulni az élet akkor egy másik bolygón is lezajlott egy hasonló folyamat, csak náluk lehet hogy gyorsabban alakult ki az élet és sokkal fejlettebbek nálunk! Szerintem léteznek, és olyan fejlett technológiájuk van, amiket még álmunkban se tudnánk elképzelni!

Ilyen alapon létezhetnek a Vámpírok is. Senki nem tud hihető magyarázatokkal alátámasztani, hogy miért ne létezhetnének!

De mindenki abban hisz amiben akar!

Szerintem a kérdésünkre a válaszokat, csak akkor tudjuk meg, ha élőben találkozunk egyel a sok közül!

Én hiszem hogy léteznek a Földön kívüliek,a Vámpírok és a Yeti, és az amerikai nagyláb. De mind addig bennem lesznek a kérdések, hogy léteznek-e? ameddig nem látom őket élőben!

2013. febr. 17. 09:06
 26/30 anonim válasza:
Elég hülyén festene a dolog,ha magamat hülyézném :D egybk meg élőben is ugyanezt mondtam volna :D
2013. febr. 17. 13:29
 27/30 A kérdező kommentje:
Egód akkora, mint a világ legkövérebb emberének a feneke :d
2013. febr. 17. 17:10
 28/30 anonim válasza:
olvasd el a breaking dawn-t a jellemzőiért (renesmee), vagy nézd meg a filmet. az meg, hogy léteznek e... kérdezd meg stephanie meyert.
2013. febr. 19. 10:46
 29/30 A kérdező kommentje:
Igazad van kedves azon hozzászóló, aki azt írta, hogy létezhetnek, mint ahogyan más bolygókon is lehet élet. Ti többiek meg ha azt hiszitek, hogy jófejek vagytok, akkor közlöm, attól oly messze álltok, mint néma gyerek a magas C től.
2013. febr. 21. 12:01
 30/30 anonim ***** válasza:

nincs bizonyíték a vámpírok és félvámpírokra

a félvámpír neve damfír

nézz utánna a jellemzőinek

2013. márc. 18. 16:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!