Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Fülhallgatót szeretnék venni...

Fülhallgatót szeretnék venni és ha kb ugyanolyanok a jellemzőik, akkor miért annyira különböző az áruk?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 16:14
 1/9 perettyó ***** válasza:
Márka,minőség,trendy faktor,beszerzési ár,mekkora hszonnal dolgoznak,
2010. dec. 30. 16:17
 2/9 anonim ***** válasza:
Mert azok csak a névleges jellemzői. Az ár jobban tükrözi a minőséget. Bár nem kell nagyon túlmisztifikálni a dolgot, pl a Sony 2500 ft-os fülesei már jól szólnak. A telefonok gyári headsetei meg jellemzően nem. Kivétel a Walkman mobiloké, mivel az gyakorlatilag Sony.
2010. dec. 30. 16:18
 3/9 A kérdező kommentje:

Na igen, a Sony walkman-em fülhallgatója nagyon kellemesen szólt.

És nem tudom, ki hogy van vele, de nekem általában nem férnek bele a fülembe, csak a dugósok. A másik fajta rendesen fájdalmat okoz.

2010. dec. 30. 16:24
 4/9 A kérdező kommentje:

Ja, múltkor vettem egy fülhallgatót 2000ért és ugyanúgy szólt, mint egy 300forintos. :(

Ment is a kukába..

2010. dec. 30. 16:26
 5/9 anonim ***** válasza:
A 2000 Forintos fülhallgatónál ne csodálkozz, ha úgy szólt mint a 300 Ft-os. Legalsó amit vennék fülhallgatóból az a Sennheiser CX-300.
2010. dec. 30. 16:33
 6/9 A kérdező kommentje:

16:33!

Jó-jó. Én is vennék, ha tehetném. De nem.

A 30ezer forintos telóm mellé már így is 6eFt-nál tartok, amit a kiegészítőkre költöttem. És még nincs fülhallgató.. Mert a sajátja nagyon gáz.

2010. dec. 30. 16:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Vannak nagyon vájt fülűek akiknek csak a 30 ezer Ft-os füles a jó, őket le kell sz*rni, ők marhák, mert azt hiszik, hogy az mennyivel jobb közben a 3 ezer Ft-os Sony füles is király.
2010. dec. 30. 17:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Az agybadugós SonyEricssonomhoz volt 3 méretű fülgumi, gyárilag a középső volt rajta, de csak a kicsi kényelmes. Vegyél egy olyat, 3500 ft, szétszedhető, és dugd bele egy hosszabbítós headsetbe. Én is most így használom egy jackes-mikrofonos Nokia hosszabbítóval.
2010. dec. 30. 18:10
 9/9 anonim ***** válasza:
A Sennheiser CX300-II Precision pl 9000 Ft postával. Én nem vennék kevesebbért. Nem azért mert vájt fülű vagyok és szerintem 1-2 Hz hiánya a világ vége. Azért bizonyos árkategóriában van szembetűnő különbség. 3000 Ft-os Sony-ra pl ne mondjuk, hogy ugyanúgy jó :), mert az egyenesen hülyeség. A régi MDR szériás Fontopia-k teljesen jók voltak a Sony-nál de az is 10e Ft felett volt. Nekem is van egy régi Fontopiám és lassan 4 éve bírja. Vehetsz olcsóbban is fülhallgatót de ez nem fogja évekig bírni, nem szól majd olyan szépen. Én azt mondom inkább spórolj, nem létszükség a fülhallgató, hogy most azonnal vegyél valamit valamennyiért.
2010. dec. 30. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!