Bak jegyü gyermekeketek hogy viselkedik, mik a jellemzöik? Fiu, lány?
Figyelt kérdés
2011. dec. 13. 21:42
1/4 anonim válasza:
Kisfiú, 11 hónapos. Akaratos, önfejű, néha hisztis, nem szereti ha ölelgetik, puszilgatják, nem az a bújós tipus, csak nagyon ritkán. Viszont iszonyú barátságos, (soha senkitől nem ijedt meg, akárhogy nézett ki) vidám, okos (nem dicsekedni akarok de nagyon hamar megtanul mindent), nagyon büszke tud lenni magára, igényli hogy dícsérjék. Szeret új dolgokat felfedezni, tanulni. Vidám, kiegyensúlyozott. Kiáll magáért, múltkor egy 2 évesnek ment neki amikor elvette tőle a játékát :)
2/4 anonim válasza:
11,5 hós kislány.
Most kezd kijönni az akaratossága, ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné, akkor balhé van!
Amúgy az első válaszolóhoz hasonló típus!
Nem kimondottan bújós fajta, imád felfedezni, gyorsan tanul (szerintem olyan dolgokat is amit még az ő korában nem kéne), mindennel jól elvan, barátságos (kevés embertől ijed meg, mindenkire mosolyog).
Ja és megrögzött papírevő:D
3/4 anonim válasza:
23 hónapos fiú. Bújós, elég anyás, egyfolytában a nyomomban van. Idegenektől megijed, kell egy pár perc mire felenged.
Szeret egy helyben elülni, szerelni, pakolni. De motorozni is nagyon szeret. Ja és táncol, ugra-bugrál a zenére. De ezt a nővérétől tanulta.
4/4 anonim válasza:
Első vagyok. Ezek szerint mindegy milyen csillagjegy :) az én fiam nem marad meg egy helyben fél percig sem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!