Ez most mi volt?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy jó témába írom-e de az lenne hogy egyszer elsőben focilabdával kiütőcskéztünk egy gyereknek el is tört az orra :-(
És az én fejem felé jött a labda és az volt hogy lelassítva láttam mindent de csak egy pillanat volt az egész
Volt egy másik ilyen is akkor egy kis összetűzésbe keveredtem egy "rosszarcú" gyerekkel és éppen megakart rúgni és akkor is mindent megint ugyanúgy lassítva láttam ez mi volt?
Köszönöm a válaszokat.
2013. jan. 31. 17:33
11/14 A kérdező kommentje:
Nem ettől miért lennék hülye nem kell elolvasni ha ennyit bírsz hozzászólni segítséget kértem hogy mi lehetett ez! Nem baromkodást!!!
2013. febr. 3. 17:22
12/14 anonim válasza:
Ismered a Narutot? Te vagy Saske.
13/14 anonim válasza:
Ne fglalkozz velük. Velem is volt már ilyen, csak én esés közben "lassítottam be".
Szerintem is van rá racionális magyarázat. Valaki itt írt az adrenalin szintről. Szerintem is, ilyenkor megugrik, és gyorsabbak a reflexek. Biztosan vannak olyan emberek, akiknél ez erőteljesebb.
14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2013. febr. 20. 20:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!