Ez most mi volt?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy jó témába írom-e de az lenne hogy egyszer elsőben focilabdával kiütőcskéztünk egy gyereknek el is tört az orra :-(

És az én fejem felé jött a labda és az volt hogy lelassítva láttam mindent de csak egy pillanat volt az egész

Volt egy másik ilyen is akkor egy kis összetűzésbe keveredtem egy "rosszarcú" gyerekkel és éppen megakart rúgni és akkor is mindent megint ugyanúgy lassítva láttam ez mi volt?

Köszönöm a válaszokat.

2013. jan. 31. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Látásprobléma.
2013. jan. 31. 17:45
 2/14 anonim ***** válasza:
A kérdésre sajnos nem tudom a választ, de azt elismerem, hogy van ilyen. Velem időnként előfordul ha nagyon fáradt vagyok, hogy mindent felgyorsítva látok, mintha valaki megtekerte volna a filmet (na jó azért nem annyira durván). Talán az agyműködésben rejlik a magyarázat.
2013. jan. 31. 17:47
 3/14 A kérdező kommentje:

Kössz a választ de

1) hogy lenne már látásprobléma lassítva láttam a dolgokat és csak félre álltam láttam ahogy a labda teszi meg a köröket még a beszédet is lelassítva hallottam igaz csak annyit mondtam hogy vigyázz a vigy-szót lassan de az ázz-szónál már kezdtek felgyorsulni a dolgok

2013. jan. 31. 17:54
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a kiválasztott.
2013. jan. 31. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
az egyszerű, sima orvostudomány. Mikor vészhelyzetben vagy, megugrik az adrenalin és az agyműködés felgyorsul, ezért több "képkockát" érzékel a szemen keresztül az agy, ezért tűnik lassításnak. Ugyanez fordítva: mikor álmos vagy, kevesebb a "frissítési" frekvenciája az agynak, így tartalékol.
2013. jan. 31. 18:32
 6/14 Shai-Hulud ***** válasza:

Szimpla kis bullet-time, egészen megszokott dolog.

Ne aggódj, a negyedik orrtörés környékén már egészen megszokod.

2013. jan. 31. 19:22
 7/14 A kérdező kommentje:

Kössz 5-ödik válaszoló

Utolsó válaszoló:mi az @na@d bajod van nem nekem tört el az orrom nem jártál iskolába? Te nem tanultál szövegértést?

2013. jan. 31. 19:35
 8/14 anonim ***** válasza:

Te vagy a következő Max Payne vagy Neo :D

Viccet félretéve tényleg az adrenalin.

2013. febr. 1. 20:54
 9/14 A kérdező kommentje:
A mex pain-es vicces volt :-D de kössz
2013. febr. 3. 14:58
 10/14 anonim ***** válasza:
Mondhattam volna azt is, hogy hülye vagy, nem?
2013. febr. 3. 17:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!