Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen módszerrel lehet...

BlumerZero kérdése:

Milyen módszerrel lehet átváltozni vérfarkassá? (Ha egyáltalán át lehet változni) Csak azokat kérdezem akik hisznek bennük!

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 16:32
1 2 3 4 5
 31/41 fruzsikaa2001 válasza:
Az egyik legegyszerűbb az, ha az ember meztelenre vetkőzik és egy farkasbundából készült övet teker a dereka köré. Néhány helyen egy farkas egész bundáját említik. Más esetekben a teljes bőrfelületet kell bekenni különféle mágikus kenőcsökkel. Esővizet inni egy állat lábnyomából, vagy egy korty egy elvarázsolt forrásból szintén hatékony módszerei az átváltozásnak.
2013. júl. 19. 10:23
 32/41 anonim ***** válasza:
Nem csak úgy működik ha megharap egy vérfarkas hanem ha te harapsz meg egyet!!!! Én így terjesztettem át a kórt egy ismerősömre. Ha vérfarkassá válnl írj privben és én segítek klánt találni.
2013. aug. 25. 16:53
 33/41 anonim válasza:
én hiszek bene ! Én Bodrog szentes Szlovákiába lakom és nálunk a hegyen találhato egy farkas ! és énis olvastam hogy a lábnyomábol vizet iszok akor át alakulhatok ittam is aszt monták rám hogy huje vagyok de meg tettem ! ez egy hette volt..! és multhét pénteken furcsa álmom volt. és szombaton egy huje haverom aszt monta ha ittam a lábnyombol akor vérfarkas vagyok És ere o lelokot egy magas falrol kb 15-20 m er magas lehettet és mikor le érkesztem talpra estem de nem fájt semim és utánna nésztem ijen magaságbol lábsérulésnek kellet volna lenie a haverom meg csak nagyot nézet azota fél kijoni velem egyedul máma meg nagyon erosen idzatam és fájt a két alkarom ! meglásuk holnap milesz ! .
2014. okt. 13. 23:25
 34/41 anonim ***** válasza:
Az is átalakulás egyik velejárója hogy szinte egy szót sem sikerült helyesen leírnod?
2014. okt. 13. 23:39
 35/41 Jázi001 válasza:
Én hiszek az ilyenekben és ha bolondnak néznélek magamat is bolondnak nézném ha sikerül lètszi írj
2014. nov. 28. 13:01
 36/41 anonim válasza:

1: megharap egy verfarkas ami valoszinuleg nem fog megtortenni

2:lehet fejleszteni az akaraterot nem tudom hogy hogyan de az is egy megoldas ha az akarateroddel probalod meg az atvaltozast mindenkeppen teliholdkor es ejfelkor.

3: ezt a neten talaltam ha akarod ezt ismegprobalhatod:

Haromszor (mas forrasok szerint hetszer)at kell bujni egy nyirfaabroncson egy vadrozsatuske segitsegevel.

A harmadik variaciorol csak ennyit talaltam sajna.

2015. szept. 6. 16:22
 37/41 anonim válasza:
Csak ha megharapnak de ez még a könnyű része mert a harapás csak rövid ideig fáj aztán tompul a fájdalom és inkább égető viszkető érzés lesz a seb körül. Később szédülés és hányinger jelentkezik a viszkető érzés persze megmarad.KB 1-2 napig leszel ilyen szarul (bár volt olyan ismerősöm aki 5 napig volt ilyen állapotban ) a vége fele eszméleted veszted az életjelek gyengülnek és így fekszel kb 10-20 órát majd mikor felébredsz olyan éhes leszel mintha egy hónapja nem ettél volna. De ha jó nagy adag kaját eszel hamar elmúlik. Az átlag szívverésed lassabb lesz az emberekénél és izomlázad sem lesz soha. Innen már semmi különös nem fog következni. Ja igen és a teliholdas átváltozás hülyeség csak megfelelő önkontroll kell hozzá. Átváltozni bármikor át tudunk csak a ruhákkal van baj mert ha ruhában változunk akkor azoknak annyi. :)
2015. okt. 28. 20:54
 38/41 anonim válasza:
Rambo97 Ha egy falkatagba belekötöl akkor mindegyikbe!!
2015. nov. 15. 22:29
 39/41 anonim válasza:

Szia!

Akaraterővel sikerülhet. Nekem sikerült. Azóta megőrülök teliholdkor, sokszor vagyok az erdőben és ez kicsit fura de néha megkívánom a nyers húst.

Viszont a kutyasíp egyszerűen kikészít.

Egész jó hogy megértheted a farkasokat.

2016. aug. 26. 14:50
 40/41 anonim válasza:

Szia.

Én segíthetek neked.

Én már nagyon rég óta vérfarkas szeretnék lenni.

Sokat kutakodtam és válszokat kerestem arra hogy hogyan valósuljon ez meg. Táláltam is egy jó párat amit az ember nem tud megvalósítani: harapás varázsének és sör ha át bújsz egy nyírfa kérgéből font abroncsból 3szor stb stb... hülyeségek. De mikor rátaláltam az egyik oldalra rá jöttem hogy nincs minden veszve. A farkassá válás egyetlen módja az hogy ha hiszel benne és akarod. És egyszer csak megtötténik. Még én sem tudom hogy hogyan csináljam de hiszem hogy egyszer valóra válik majd az álmon. Ugyhogy kitartást! És igen is léteznek vérfarkasok. De mivel csak simán szinte olyanok mint egy rendes farkas nem nagyon feltűnőek.

És aki nem hiszi ne higgye. Egyszerüen csak fogadja el hogy nincs igaza. És aki meg nem tud választ adni a kérdésedre az ne írjon má bammeg minden hülyeséget hiszen kiírta hogy csak azok akik..

Tisztelet a kivételnek már ha valaki írt ide ilyet. Szóval csak ennyi.

Higgy magadban és hogy meg tudod csinálni és megvalósulhat és megtörténik.

2018. aug. 12. 11:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!