Milyen módszerrel lehet átváltozni vérfarkassá? (Ha egyáltalán át lehet változni) Csak azokat kérdezem akik hisznek bennük!
Hát ha emberi vér folyna benned akkor
kellene tudnod olvasni és gondolkozni hogy mi a kérdés.
Ebből látszik hogy embernek nem felelsz meg.
De te mondjuk még az állatokat is megszégyenítenéd kivéve a chivavát mert az olyan mint te.
Ebből látszik hogy chivava vagy :DD
amúgy vérfarkasoknak semmi köze az emberhez a vérfarkasok, nagy testű farkasok melyekről mítoszok keringenek valószínűleg egy kihaltnak hitt farkas faj kis populációjáról költődtek ezek a mítoszok, vagy egy mára már kihalt nagytestű farkas (ami esetleg ezen mítoszok kialakulása miatt halt ki és levadászták mondván vérfarkas), vagy esetleg egy ma is élő alacsony egyedszámú farkasfaj amit ritkán látni, esetleg ezek a mítoszok úgy alakultak ki, hogy egyes helyeken hol sokszor támadtak kutyák/farkasok emberre egy idő után kialakult nagy testű természet feletti farkasokról szóló mítosz.
Ebből következtetve amire te gondolsz az a farkasember, amely egy ritka genetikai betegség mely miatt az ember testén teljesen elterjed a szőrzet gyakorlatilag bundája nő.
Szummázva az egészet
Vérfarkassá nem alakul át semmilyen mítoszba az ember az emberek farkas emberré változnak tehát, nem nem tudsz vérfarkassá válni. Ezt a kettőt a Harry Potter, Twilight keveri össze, tehát még ha hisz is az ilyenekbe valaki és utána is jár ő is azt fogja neked mondani, hogy vérfarkassá nem tudsz átalakulni :)
U.i.: Bocs, hogy terjengős lett meg úgy írtam, hogy nem hiszek benne de én olvasgattam ilyeneket mert érdekesek, bár engem igazándiból az érdekel, hogy mi az az élőlény vagy bármi amiért kialakult egy mítosz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!