Milyen módszerrel lehet átváltozni vérfarkassá? (Ha egyáltalán át lehet változni) Csak azokat kérdezem akik hisznek bennük!
Szia!
Én hiszek a vérfarkasokban. amiben állítólag egy dalt énekelve lehet vérfarkassá válni.
Ha bekened magad egy misztikus kenőccsel, vagy hogyha igazi farkaszőrt veszünk fel, miközben meztelenek vagyunk.
Ha egy másik vérfarkas megharap, igen, akkor is azzá válhatunk.
Viszont az átalakulás ritka fájdalmas, és eltarthat akár 3 óárig, melybe az ember bele is halhat.
Utána persze ész nélkül ölsz, akár a szüleidnek, rokonaidnak, szeretett embereidnek is nekitámadhatsz.
Én elég sokat tudok a vérfarkasokról, ha érdekel még valami, írj üzenetet :)
A férjem ma este lesz vérfarkas. Nekiáll morogni, rám veti magát, a farka megtellik vérrel....
Én hiszek a vérfarkasban, de úgy vélem, hogyha igaz is a létezésük, akkor igen ritka számban élnek már, mert elég szépen megtizedelték őket. De, ha találkozol eggyel akkor sm biztos, hogy felismered őket..Ki tudja lehet, hogy a szomszédod is az vagy valaki, hozzád közel álló személy..Nem?
De ha egyszer rábukkansz egyre, akkor írj PM-et.:D
én nem cseszlek le nyugi. :)
itt sok információt találsz:
itt ugyan Farkasemberként emlegetik de ugyanaz vérfarkas vagy farkasember tök mind1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!