Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Milyen módszerrel lehet...

BlumerZero kérdése:

Milyen módszerrel lehet átváltozni vérfarkassá? (Ha egyáltalán át lehet változni) Csak azokat kérdezem akik hisznek bennük!

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 16:32
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hiszek a vérfarkasokban. amiben állítólag egy dalt énekelve lehet vérfarkassá válni.

Ha bekened magad egy misztikus kenőccsel, vagy hogyha igazi farkaszőrt veszünk fel, miközben meztelenek vagyunk.

Ha egy másik vérfarkas megharap, igen, akkor is azzá válhatunk.

Viszont az átalakulás ritka fájdalmas, és eltarthat akár 3 óárig, melybe az ember bele is halhat.

Utána persze ész nélkül ölsz, akár a szüleidnek, rokonaidnak, szeretett embereidnek is nekitámadhatsz.

Én elég sokat tudok a vérfarkasokról, ha érdekel még valami, írj üzenetet :)

2013. jan. 28. 18:31
 22/41 anonim ***** válasza:
85%

A férjem ma este lesz vérfarkas. Nekiáll morogni, rám veti magát, a farka megtellik vérrel....

[link]

2013. jan. 28. 21:51
 23/41 anonim ***** válasza:
:DDDD
2013. jan. 28. 21:57
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Én hiszek a vérfarkasban, de úgy vélem, hogyha igaz is a létezésük, akkor igen ritka számban élnek már, mert elég szépen megtizedelték őket. De, ha találkozol eggyel akkor sm biztos, hogy felismered őket..Ki tudja lehet, hogy a szomszédod is az vagy valaki, hozzád közel álló személy..Nem?

De ha egyszer rábukkansz egyre, akkor írj PM-et.:D

2013. jan. 29. 07:17
 25/41 A kérdező kommentje:
köszönöm a segítségeteket ti legalább normálisak vagytok nem úgy mint a legelső válaszolók a kérdésre :)
2013. jan. 29. 14:32
 26/41 anonim ***** válasza:
63%
Igen,tényleg csak úgy lehet átváltozni,ha megharap/megkarmol egy másik vérfarkas. de ezen a weboldalon ne kérdezz ilyeneket! ez a sok földhöz ragadt tuskó rögtön elkezd gúnyolódni,hiába írod ki,hogy ne válaszoljanak az ilyenek... -.-" egyébként én is régen kutatom a vérfarkassá változást.ha bármi kérdésed van,írj! :)
2013. jan. 31. 18:41
 27/41 A kérdező kommentje:
Köszi válaszod!
2013. febr. 1. 07:00
 28/41 anonim ***** válasza:
70%
Ha itt bárki is vérfarkas lenne biztos, hogy nem mondaná el..vagy ha bárki tudna róla valamit.:/ de én is hiszek bennük.:)
2013. febr. 14. 15:50
 29/41 anonim ***** válasza:

én nem cseszlek le nyugi. :)

itt sok információt találsz:

[link]

itt ugyan Farkasemberként emlegetik de ugyanaz vérfarkas vagy farkasember tök mind1.

2013. febr. 27. 17:58
 30/41 Rambo97 válasza:
0%
ti csicskák vagytok korcsok :D ja és a korcs anyutokat :DDDDD
2013. ápr. 9. 08:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!