Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Honnan lehet tudni hogy kik...

Honnan lehet tudni hogy kik médiumok? Vagy mi ez? Egyáltalán léteznek ilyen dolgok (szellemek, démonok, angyalok stb. )?

Figyelt kérdés

2013. jan. 27. 09:48
1 2
 11/13 anonim válasza:
A válasz nagyban függ attól, hogy miben akarsz hinni. Ez egyébként nagyon sok mindenre érvényes :)
2013. febr. 4. 13:48
 12/13 anonim ***** válasza:

nem léteznek szellemek, démonok és angyalok se!

aki az ellenkezőjét állítja az bolond:)

Gratulálok. Mit keresek az Ezotéria világában? :D

-------------------------------------------------------

Igenis léteznek.

Ha valaki nem hisz bennük, mert még nem látott szellemet, vagy mást, vagy esetleg azért nem hisznek bennük, mert félnek a valóságtól, azok ne jöjjenek az Ezoréria rovatba, főleg a Természetfeletti Lények osztályra.

Kérdésekkel lehet legtöbbször kideríteni, de ha nagyon jó barátod az illető, és nem otthonos a témában, akkor lehet, elmondja neked. Hogyha csak jó barátot, akkor is érdeklődhetsz :D

2013. febr. 14. 16:08
 13/13 SennaHikari válasza:

Egy jó médiumnak többnyire megvan a tisztánlátás képessége, vagyis olyan dolgokat olvas ki belőled, amiről ezelőtt nem szerzett információt; illetve kapcsolatot teremt a szellemvilággal.

A kérdés második felére válaszolva pedig, hogy nem én akarom neked megmondani, hogy "léteznek" vagy "nem léteznek".

Én speciel már láttam a felsorolt lények mindegyikét, tehát az én meglátásom szerint léteznek. De azt nem mondhatom meg, hogy te is higgy.

Még annyit, hogy az ember képes elpusztítani és nem hinni abban, amit nem ismer.

No comment :)

Ha kérdésed van, írj nyugodtan.

2013. ápr. 7. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!