Igaz hogyha éjfélkor belenézek a tükörbe akkor az ördögöt fogom látni?
Utolso, te mekkora nagyot akartal irni... XD
Amikor otthon ejfel van amerikaban reggel? Miota? XD Min. 6 ora elreres van... Az otthoniak javara...! ;) szal amerikaban du 6 van.
van egy egyszerű rituálé még senki sem merte megcsinálni!!!!!!!!!!!!!!!
Pontban éjfélkor ( a legjobb ha van kakkukkos óra ami elüti az adott órát mikor a mutató egész órát mutat)
odaállsz a tükör elé, két oldalon meggyújtasz egy egy gyertyát és mélyen a tükörbe bámulsz a saját szemedbe míg már majdnem hipnotikus állapotba kerülsz.
ezután 7 szer egymás után azt mondod, h vigye el a lelkem a testemből úgy ahogy a gyertyalángot fújom el!!!
a szobában ne legyen villany felkapcsolva csak a két gyertya égjen!!!!!
EZT MÉG SOHA SENKI SEM MERTE MEGCSINÁLNI!!!!!!!
volt pár nagyszájú ismerösöm aki azt mondta h ilyen nincs!!
megfigyelőként végignéztem h neki állnak nem merték 3 v négynél többször kimondani ...FÉLTEK láttam rajtuk
állítólag egy fiatal gyerek megcsinálta kérkedésből de a lelke tényleg elhagyta a testét...ÖRÖKRE!!!
reggel akarta volna az anyja felébreszteni de a férje már csak a felesége sikolyára ébredt, a gyerek kidülledt szemekkel ott feküdt hallva az ágyában és a falra a körmével még az volt vésve ELJÖVÖK MINDENKIÉRT!!!!!
Figyelj!
A tükröt emberek készítették, arra a célra, hogy lássák az arcukat benne (gondolom).
-Mégis hogy kerülne bele az ördög?
-Miért lenne neki olyan jó, hogy a tükörben bujkál, és ijesztgeti az embereket? Talán nyer a lottón? Azt én is kipróbálnám.
Az utolsó kérdésem:
-Ha igaz lenne, miért tennéd meg?
És igen, a 16-osnak elég élénk a fantáziája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!