Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz hogyha éjfélkor belenézek...

Igaz hogyha éjfélkor belenézek a tükörbe akkor az ördögöt fogom látni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 01:31
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
23%

Utolso, te mekkora nagyot akartal irni... XD

Amikor otthon ejfel van amerikaban reggel? Miota? XD Min. 6 ora elreres van... Az otthoniak javara...! ;) szal amerikaban du 6 van.

2013. jan. 6. 05:13
 12/28 tinialfa válasza:
Én már nappal is őt látom.
2013. jan. 6. 06:16
 13/28 anonim ***** válasza:
Csak akkor, ha magad vagy az ördög. :-DDDDD
2013. jan. 6. 08:49
 14/28 anonim ***** válasza:
Nem igaz ha! belenézel a tükörbe csak magadat fogod látni senki mást!
2013. jan. 6. 09:15
 15/28 Napkiraly ***** válasza:
azt nem mondták, hogy kijön a tükörből és kiszíjja a víredet
2013. jan. 6. 09:34
 16/28 anonim ***** válasza:
6%

van egy egyszerű rituálé még senki sem merte megcsinálni!!!!!!!!!!!!!!!

Pontban éjfélkor ( a legjobb ha van kakkukkos óra ami elüti az adott órát mikor a mutató egész órát mutat)

odaállsz a tükör elé, két oldalon meggyújtasz egy egy gyertyát és mélyen a tükörbe bámulsz a saját szemedbe míg már majdnem hipnotikus állapotba kerülsz.

ezután 7 szer egymás után azt mondod, h vigye el a lelkem a testemből úgy ahogy a gyertyalángot fújom el!!!

a szobában ne legyen villany felkapcsolva csak a két gyertya égjen!!!!!

EZT MÉG SOHA SENKI SEM MERTE MEGCSINÁLNI!!!!!!!

volt pár nagyszájú ismerösöm aki azt mondta h ilyen nincs!!

megfigyelőként végignéztem h neki állnak nem merték 3 v négynél többször kimondani ...FÉLTEK láttam rajtuk

állítólag egy fiatal gyerek megcsinálta kérkedésből de a lelke tényleg elhagyta a testét...ÖRÖKRE!!!

reggel akarta volna az anyja felébreszteni de a férje már csak a felesége sikolyára ébredt, a gyerek kidülledt szemekkel ott feküdt hallva az ágyában és a falra a körmével még az volt vésve ELJÖVÖK MINDENKIÉRT!!!!!

2013. jan. 6. 10:17
 17/28 anonim ***** válasza:
Utolsó te neked is roppant élénk fantáziád van :D Gratula hozzá, ezt a sztorit valami remek gótikus horrorba meg is írhatnád. Ha a lélek elhagyja a testet attól az ember tovább élhet, mert a lélek nem működteti a szívet és az agyat, azt a vér működteti. Lélek nélkül élhet az ember csak pusztán olyan lesz, mint egy gép. Öntudatlan. Amúgy tényleg ijesztő, írd meg.
2013. jan. 6. 10:40
 18/28 Napkiraly ***** válasza:
100%
gyerekeim, bejöhettek velem a boncterembe, van az öltözőben egy nagy tükrünk, az előtt megcsinálhatjátok :D Én videózok :D Egy feltétel van, mindenképp megy fel a youtubera :D
2013. jan. 6. 10:52
 19/28 anonim ***** válasza:

Figyelj!

A tükröt emberek készítették, arra a célra, hogy lássák az arcukat benne (gondolom).

-Mégis hogy kerülne bele az ördög?

-Miért lenne neki olyan jó, hogy a tükörben bujkál, és ijesztgeti az embereket? Talán nyer a lottón? Azt én is kipróbálnám.

Az utolsó kérdésem:

-Ha igaz lenne, miért tennéd meg?

És igen, a 16-osnak elég élénk a fantáziája.

2013. jan. 6. 13:25
 20/28 anonim ***** válasza:
Van aki szerint az ördögöt, van aki szerint Bloody Maryt, van aki szerint azt látod, hogy megöregedsz. A közös az, hogy gyertyát kell gyújtani, és nem szabad hátranézni. Hogy miért? Azt nem tudom, csak nem szabad.
2013. jan. 6. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!