Tornado kérdése:
Mi lehet ez? (lent)
Figyelt kérdés
Mitöl lehet az hogy néha olyan mélyen alszom hogy reggel úgy kelek fel hogy csak fényekre emlékszem teljesen át vagyok izzadva és hegek vannak rajtam. Olyan hegek hogy látszii de nem tapintható mert teljesen egy szintben van a börrel föleg a melliasomon és kezemen vannak?egítsetek szinte már nem merek elaludni2012. dec. 31. 00:41
11/12 anonim válasza:
Nézz szét az ágyadon és nézd meg a takaródat,mikor felébredsz. Lehet,hogy van valami az ágyadon,morzsa,vagy hasonló,mert ezek is kidörzsölhetik a bőröd.Ha a takarót véletlenül álmodban megfordítottad (én szoktam ilyet csinálni :D) akkor a gombok/cipzár is okozhatta a sebeket.
A fényeket vagy halucinálod,vagy pedig gyorsan keltél fel,és a szemed nem szokott hozzá még a világossághoz.
Vagy pedig fényekkel álmodtál.
Az izzadság pedig sok embernél előfordul,emiatt ne aggódj.
Mármint ha nem csak kitaláltad...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!