Tornado kérdése:
Mi lehet ez? (lent)
Figyelt kérdés
Mitöl lehet az hogy néha olyan mélyen alszom hogy reggel úgy kelek fel hogy csak fényekre emlékszem teljesen át vagyok izzadva és hegek vannak rajtam. Olyan hegek hogy látszii de nem tapintható mert teljesen egy szintben van a börrel föleg a melliasomon és kezemen vannak?egítsetek szinte már nem merek elaludni2012. dec. 31. 00:41
1/12 anonim 

válasza:

Tuti, hogy azok hegek és nem csak a lepedő vágott be? Nem lehet, hogy csak arra emlékszel, hogy egy autó elhúz a házatok előtt? Mármint annak a fényére?
Próbálj meg kézzel fogható magyarázatot találni ezekre a "jelenségekre", aztán ha nincs, akkor ijedj meg...
2/12 anonim 

válasza:

Tudod te mik azok a hegek? Mert ez nem az.
3/12 anonim 

válasza:

Akkor a fények miatt nem tudsz aludni, ami miatt forgolódsz és lehorzsolódik a bőröd.
Komolyra fordítva a szót, ez csak egy Mátranováki fanyűvő lehetett.
4/12 anonim 

válasza:

A heg az ami tapintható, és kiemelkedik a bőr felszínéről, ez nem az... bukta.
5/12 A kérdező kommentje:
panelban lakom 2. emeleten besötétített szobában alszom tehát nem autók fényszóróját látom, a hegek 2-4cm hosszú vágások olyanok mint a kés vágás vagy operáció utáni hegek, csak egy szintben vannak a börrel és idöjárásváltozásra fájnak
2012. dec. 31. 12:38
6/12 anonim 

válasza:

valaki szemet vetett rád, talán szerencséd lesz :p
7/12 anonim 

válasza:

Pics or it didn't happen.
De most komolyan...Rakj fel képet a "hegekről". :)
8/12 Dalek Traak 

válasza:

Nekem van egy sejtésem de kép nélkül nem tudok biztosat mondani.
9/12 anonim 

válasza:

Na, nem jön kép? Nem, mert kamuzol...
10/12 anonim 

válasza:

Kamugép, kamugép...Kilóméterekről kiszagolom az ilyet. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!